Motociclistul ”spulberat” de o mașină de poliție este la rândul său polițist

0
36.133 vizualizari
views

Circ mare în cursul zilei de 20 august pe drumul Branului, mai exact la 15 km depărtare, înspre Cîmpulung Mușcel. Un motociclist care nu a oprit la semnele agentului de la rutieră este luat în urmărire de către o mașină de poliție și singura modalitate de a fi scos din trafic este acroșarea motocicletei. Martorii spun că mașina de poliție l-a scos pe motociclist în afara părții carosabile cu un ”upercut” ca la box, dându-i omului pe două roți un K.O. a la Bute!

Mișto, e ca în filme zic unii pe-acolo. Altul extrem de indignat îi filmează pe polițiști și le urează nenorociților să rămână fără loc de muncă și să facă și pușcărie că au distrus viața bietului motociclist. Rău tare la polițiști cetățeanul… El este cel mai șmecher cu telefonul mobil! Nu mai știu pe unde a publicat filmarea, că v-aș arăta ultrajul omului cu telefonul. Posibil să-l fi deșteptat vreunul și a șters-o. Sigur că metoda polițiștilor nu a fost cea mai eficientă, însă în SUA motociclistul ar fi fost demult împușcat, dacă nu chiar mort. Acolo nu te joci cu poliția să fie clar! Dacă trebuie să oprești, oprești. Dacă poliția vine după tine cu semnale acustice și luminoase e clar că vrea să te tragă pe dreapta, nu să îți devină escortă.

Și uite-așa, o întreagă poveste pro și contra motociclistului. Într-un final am aflat că motociclistul este la rândul său polițist. Așa se explică cel mai probabil de ce nu a oprit și și-a continuat liniștit drumul. Ba mai mult, nu s-a sinchisit să fugă, ci pur și simplu și-a ignorat ”colegii”. Și foarte rău a făcut că i-a sfidat, pentru că și-a luat-o cum nu se aștepta.

Între timp am primit și adresa video..

VIDEO https://www.facebook.com/InfoTraficLive/videos/749237901935691/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic