Moş Crăciun a venit încărcat de daruri la Centrul de Zi Rază de Lună Codlea

0
1.705 vizualizari
views

Serbare de Craciun la RazaDeluna (27)

În 16 decembrie a avut loc serbarea de Crăciun a copiilor din Centrul de Zi “Rază de lună” Codlea. Pentru mulţi dintre copiii beneficiari ai centrului a fost prima serbare din viaţa lor. Evenimentul a fost presărat cu emoţii, zâmbete, colinde şi un program artistic frumos. Aşa cum era firesc, seara s-a încheiat cu venirea lui Moş Crăciun, spre bucuria copiilor care fremătau de nerăbdare.

Mulţumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment- angajaţii centrului de zi împreună cu voluntarii centrului, prietenilor dragi ai asociaţiei Walter şi Anca Dionisie, doamnei deputat Maria Grecea, doamnei inspector pe problemele romilor de la Inspectoratul Şcolar Braşov Diana Szasz, preşedintei Partidei Romilor Braşov Gozgar Mariana, Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Codlei; mulţumim totodată cadrelor didactice prezente la eveniment, efortul  pe care îl depunem împreună cu aceştia dă roade şi ne confirmă ţelul de a schimba viaţa şi viitorul acestor copii.

 

Asociaţia Judeţeană pentru Protecţie Socială Rază de lună Braşov urează tuturor Sărbători Fericite şi un An Nou mai bun, cu sănătate, prosperitate şi multe împliniri!

Vali Zăvoianu- vicepreşedinte al AJPS Rază de lună Braşov

Serbare de Craciun la RazaDeluna (34)

 

.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic