Moment important la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav

0
4.463 vizualizari
views

Pentru prima dată de când se discută despre proiectul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, astăzi s-au întâlnit la Brașov reprezentanții instituțiilor statului de care depinde certificarea și autorizarea viitorului aeroport, spune Adrian Veștea, președinte al Consiliului Județean Brașov.

Este vorba de reprezentanții Autorității Aeronautice Civile Române (AACR) și cei ai RA ROMATSA SA – Administratia Română a Serviciilor de Trafic Aerian, sosiți la Brașov la invitația Consiliului Județean.

Sunt foarte optimist după discuțiile de astăzi cu reprezentanții celor două instituții privind sprijinul pe care îl are proiectul nostru. Este notabil, în primul rând, că cele două instituții și-au nominalizat reprezentanți permanenți care să monitorizeze și să sprijine evoluția proiectului nostru. Acești experți au analizat timp de șase ore progresele făcute de Consiliul Județean Brașov și au stabilit, împreună cu echipa noastră, toate etapele necesare de parcurs, începând de astăzi până în ziua în care aeroportul va fi funcțional. Este o zi importantă pentru noi, având în vedere că în anii precedenți acest gen de abordare interinstituțională nu a fost posibilă. Am avut astăzi recunoașterea evoluției proiectului nostru, confirmată atât de către AACR cât și de ROMATSA SA, dar cel mai important rezultat al zilei de astăzi îl constituie calendarul clar de acțiuni pe care trebuie să le întreprindem alături de aceste instituții pentru a avea un aeroport certificat, funcțional și competitiv la Brașov.”

În altă ordine de idei, se finalizează pista ALFA și lucrările continuă, construcția aeroportului fiind în grafic.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic