Mihai Cîmpeanu este noul viceprimar la Codlea

0
3.735 vizualizari
views

Noul viceprimar al muncipiului Codlea este tânărul PSD-ist Mihai Cîmpeanu. Consiliul proaspăt constituit a ales prin vot secret, cu 12 voturi pentru din cele 19, mâna dreaptă a primarului Cătălin Muntean – PNL.

Tânărul viceprimar are 25 ani, a terminat Facultatea de Drept din cadrul Univ. Transilvania Brasov, este căsătorit și până la obținerea postului de viceprimar a lucrat ca și consilier juridic.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru șansa de a demonstra că tinerii sunt soluția pentru o administrație corectă.
Funcția de viceprimar este o mare responsabilitate și îmi asum, în fața tuturor codlenilor, că îmi voi îndeplini atribuțiile cu profesionalism, transparență, corectitudine și respect pentru fiecare cetățean.
Promit că nu o să vă dezamăgesc! – Mihai Cîmpeanu

Este, dacă vreți, imaginea tânărului din societatea românească, dornic să aducă schimbarea prin respectarea valorilor democratice. Putem spune că, atât din punct de vedere politic cât și administrativ, Cătălin Muntean a optat pentru cea mai bună soluție în vederea continuării proiectelor începute pentru Codlea.

mihaicimpeanu DSC_0032 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic