Mergem sau nu la școală din 9 ianuarie?

0
3.471 vizualizari
views

În urma consultărilor avute cu directorii unităților școlare brașovene, cu comandamentul ISU Brașov și cu Instituția Prefectului Brașov, conducerea Inspectoratului Școlar al Județului Brașov a luat hotărârea reluării cursurilor luni, 9 ianuarie 2017 în toate unitățile școlare brașovene.

Însă, există particularități, așa cum este și la Codlea, acolo unde, spre exemplu, elevii din localitățile limitrofe care frecventează cursurile Școlii Gimnaizale nr 3 și care din cauza viscolului și a temperaturilor foarte scăzute nu vor putea ajunge la școală, vor avea absențele motivate, declară pentru Codlea Info directorul instituției de învățământ, Adriana Cîrstolovean.

”Înțelegem foarte bine situația și nu este nimeni absurd. Dacă acești copii nu vor putea ajunge la cursuri luni dimineață, pot veni când timpul va permite deplasarea în condiții de siguranță,” a mai spus Adriana Cîrstolovean, directorul instituției.

Același lucru este valabil și pentru Liceul Teoretic ”Ioan Pascu”, ne transmite dir. adj. Iaru Mihaela. ”Avem copii din Hălchiu și Holbav pe care nu îi putem pune pe drumuri cu vremea de afară. Oricum, în primele două zile vom începe cu o recapitulare”, ne spune prof. Iaru Mihaela.

scoala_scoala

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic