Medicii de familie puși pe drumuri, ore întregi de stat la cozi

0
3.071 vizualizari
views

Medici și asistente din cadrul cabinetelor medicilor de familie stau ore întregi la coadă pentru a primi doze de vaccin antigripal. Zeci de medici și asistente s-au așezat la rând dis-de-dimineață pentru a lua vaccinul de la DSP Brașov. Vorbim despre vaccinul Hexavalent, Prevenar si Antigripal. Organizarea defectuoasă și schimbarea sistemului de livrare a dus la formarea cozilor.

Medicii și asistentele spun că este un haos și că în 25 de ani de când își desfășoară activitatea nu au văzut așa ceva. Stau și câte 3 ore la rând, în loc să fie la cabinete pentru a trata pacienți, care sunt foarte mulți în această perioadă.

”În ultima perioadă, toate schimbările care s-au făcut privind activitatea medicului de familie au dus la creșterea birocrației. În loc să ne întrebe cum putem simplifica lucrurile, ne trezim cu adrese și decizii ale Ministerului Sănătății și DSP de a efectua lucruri care ne îngreunează activitatea. Nu este normal ca medicii și colegii mei să stea la cozi câteva ore în perioadă de pandemie. Medicii trebuie să fie la cabinete pentru a trata pacienți”, a declarat dr. Ana Șestacova, președinte Patronatul Medicilor de Familie Brașov

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic