Maurer Imobiliare vrea să construiască la Codlea un cartier cu 900 de apartamente

0
3.457 vizualizari
views

Dezvoltatorul Maurer Imobiliare vrea să ridice la Codlea un întreg cartier cu aproximativ 900 de apartamente. Oportunitatea de a dezvolta municipiul Codlea se află în mâna consilierilor locali. Aceștia vor trebui să aprobe la următoarea ședință de consiliu planul urbanistic zonal pentru construcția cartierului.

Vom avea înțelepciunea de a ne unii forțele, indiferent de culoarea politică? Sau vom fi întunecați de orgolii și vom da cu piciorul acestei oportunități la fel cum am făcut cu Metro în urmă cu mulți ani?

Dacă această investiție se va concretiza, tinerii din Codlea nu vor mai fi nevoiți să îți caute apartamente la Ghimbav sau Sânpetru.

Despre această oportunitate, primarul Mihai Cîmpeanu:

”Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de apartamente din România, Maurer Residence (dezvoltatorul cartierului Avantgarden) vine în fața Consilului Local pentru aprobarea inițierii planului urbanistic zonal în vederea construirii a 900 de apartamente în Codlea. Noul cartier rezidențial va fi construit pe strada Vulcanului.

Practic, în eventualitatea aprobării, localitatea noastră se va extinde cu încă un cartier de dimensiuni aproximative cu cartierul Măgurii.”

Foto: imagine referință model cartier realizat de Maurer Residence

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic