Maşină găsită incendiată în Codlea, la două zile după ce a fost furată din Făgăraş. Un bărbat, arestat

0
1.492 vizualizari
views

Mașina unei femei din Făgăraş fost furată, apoi a fost găsită incendiată în Codlea. Bărbatul bănuit de producerea faptelor a fost arestat.

Poliția Municipiului Făgăraș– Biroul Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoană bănuită în stare de arest, după ce aceasta ar fi sustras și incendiat un vehicul.

La data de 11 noiembrie a.c., pe raza municipiului Codlea din județul Brașov, polițiștii au depistat o mașină incendiată.

În baza celor sesizate, polițiștii au întreprins verificări și au constatat că autoturismul se află în proprietatea unei femei, din municipiul Făgăraș, care în urmă cu două zile, ar fi fost sustras, din proximitatea locuinței acesteia.

În scurt timp, urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii făgărășeni au identificat și, ulterior, au depistat persoana bănuită de săvârșirea acestor fapte, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din orașul Agnita, județ Sibiu.

După administrarea probatoriului, pentru care a fost aprobată și efectuarea unei percheziții domiciliare, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, după prezentarea acestuia de către procuror în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în dosarul penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat”, distrugere” și “sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ