Mansardarea Școlii Gimnaziale nr. 2 din Codlea se apropie de finalizare (FOTO)

0
186 vizualizari
views

Lucrările la Școala Gimnazială Nr. 2 vor fi finalizate până la începerea anului școlar 2023/2024.

Acest proiect a presupus construirea a:

– 8 săli de clasă (cu suprafață de 427,54 mp);

– 1 cabinet Logoped (cu suprafață de 9,86 mp);

– 1 sală de depozitare material didactic (cu suprafață de 17,21 mp);

– grupuri sanitare pentru elevi (cu suprafață de 33,06 mp);

– 2 scări de acces;

– hol principal (cu suprafață de 128 mp).

În sprijinul persoanelor cu dizabilități, accesul la etajul proiectat se va realiza și din exteriorul clădirii, prin construirea unui lift.

Suprafața totală construită: 851,81 mp.

Pe lângă toate acestea, pentru a spori siguranța în caz de mișcări seismice, s-au realizat lucrări de cămășuire și de consolidare a tuturor structurilor de rezistență ale clădirii.

Sunt de părere că, mai ales în vremurile pe care le trăim, este imperios necesar să investim în educație. Fie că vorbim de infrastructură, fie că vorbim de procesul educațional, nu avem altă șansă decât de a porni de la bază pentru a ne putea asigura un viitor demn și în concordanță cu nevoile comunității.

Chiar dacă au existat și cârcotași atunci când am inițiat acest proiect de investiții, mi se pare firesc să-i nominalizez pe următori consilieri locali și pe administratorul public care au ales să susțină uman și pragmatic acest demers făcând abstracție de apartenența politică: Cîrstolovean Adriana, Terci Traian, Vlădău Nicolae, Bangălă Octavian, Coste Marius/Rogoz Eugen, Adam Gheorghe, Vigheciu Paul, Manole Adrian, Nedeluț Ovidiu, Săbădașu Alexandru, Dumitrescu Mihai și Ciolan Ștefan„, a declarat primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic