MANDINGA deschide seria concertelor la Zilele Codlei 2015

4
2.950 vizualizari
views

Trupa Mandinga va deschide seria concertelor LIVE la Zilele municipiului Codlea, vineri, 24 iulie, orele 21:30. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 3 zile (vineri, sâmbătă și duminică), după programul de mai jos.

CLICK pe imagine pentru mărire!

program zilele codlei 2015

Încă de joi, 23 iulie, au început pregătirile pentru zilele de sărbătoare în care se anunță vreme foarte bună! Avem o veste bună si pentru gurmanzi. Maeștri în arta culinară de la Guerilla Cooking vor fi prezenți în promenada Codlei și vor asigura cele mai bune preparate pentru cele aproximativ 600 persoane care vor urca pe scenă la Zilele municipiului Codlea. Recunoscuți pentru preparatele lor delicioase, de la Cupa Presei la Gătit, băieții ne vor încânta papilele gustative.

trupa-mandinga

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Fratilor,luati lectii de la Ghimbav.Acolo a fost o locatie mai buna,neinghesuita si s-a respectat programul si invitatii de asemenea au facut un spectacol deosebit.Artificiile au fost sambata si duminica spectaculoase si au un primar pe cinste,popular caruia nu ii e frica sa iasa intre oameni

  2. Lasa-ne cu Ghimbavul tau la care a a cantat Fuego sau grupul ala de artisti no-name. La Codlea a fost de 10X mai misto!

    • Corect nu te contrazic deloc, nu sunt din codlea am fost in promenada cu mancare, si adevaru este ca a fost cel mai frumos concert si cel mai bine organizat fata de alte orase si municipii. Jos palaria Codlea si pentru primar.

Comments are closed.