Majoritatea populației trăiește la limita subzistenței, arată consilierul județean Ionel Fliundra

2
1.057 vizualizari
views

Ionel_Fliundra-consilier judetean

Anul 2014 se anunta unul foarte greu ca și anul trecut, ținânt cont că a debutat cu scumpiri la utilități, cu aceeași lipsă acută de locuri de muncă și cu îndepărtarea investitorilor în loc de atragerea lor.

Majoritatea populației a ajuns să trăiască la limita subzistenței, spune consilierul judetean Ionel Fliundra, în timp de Guvernul anunță doar scumpiri și noi taxe, fără a promova chestiuni concrete de lansare economică. Ionel Fliundra, președinte al PPDD Brașov spune: „Apreciez gestul președintelui Băsescu de a retrimite spre revizuire în Parlament legea care reglementează cumpărarea de terenuri către cetățenii străini. Uitați-vă la vecinii noștri din Ungaria. Acolo orice persoană care se constată că este implicată în vânzarea de teren agricol ungar către străini, riscă să ajungă în spatele gratiilor. Exemplele de nerespectarea legii pot continua. În septembrie 2013 s-a aprobat legea de modificare a ordonanței de urgență privind reducerea TVA la pâine, la 9%. Și totuși prețul pâinii nu a scăzut. (…).. cei care suferă de fiecare dată sunt pensionarii, șomerii și copiii, alături de restul populației, în procent covârșitor, care trăiește la limita subzistenței.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. sa ne traiasca d-l consilier fliundra…un mare om sufletist…sa-i de-a d-zeu sanatate ca se mai gandeste cineva si la noi

Comments are closed.