Majoritatea pârtiilor din Poiana Brașov, deschise de azi

0
80 vizualizari
views

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă – de azi se deschid aproape toate pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brașov. 

Pentru că vremea a fost favorabilă, în Postăvaru au fost amenajate și pârtiile Subteleferic, Stâna și Zidul Mic, astfel că de mâine se va putea schia pe aproape toate pârtiile din masiv, de la cele pentru începători, până la cele negre scrie radiobrasovfm.ro

Pârtia Subteleferic era până în acest sezon singura omologată pentru competiții FIS și singura pe care s-au desfășurat competiții înscrise în calendarul federației internaționale.

Din acest sezon, municipalitatea a omologat FIS încă două pârtii pentru competiții internaționale: Sulinar și Lupului superior.

O altă veste bună este că începe amenajarea “S”-ului mare, una dintre zonele foarte greu de pregătit din cauza pantei foarte accentuate și care nu poate fi deschisă în fiecare an.

Pârtiile din partea superioară a muntelui sunt în condiții foarte bune, cu un strat de zăpadă bătută de aproximativ 50 de cm.

Programul instalațiilor de transport pe cablu a fost prelungit săptămâna trecută, astfel că ultima urcare cu telegondola va fi la ora 17.00, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 16.30.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ