Lucrul la români sau cum a învățat Dorel țiglele să zboare

3
988 vizualizari
views

Sesizați de un cetățean, ne-am deplasat în ziua de 8 martie în centrul civic, unde la un bloc de locuințe un grup de muncitori învață țiglele să zboare. Dorel, celebrul personaj, nu se dezice nici de această dată. Fără echipament de protecție, centură de siguranță, fără să delimiteze zona de lucru, fără jgheab de alunecare, fără perdea de protecție, acesta aruncă plăci de țiglă de pe acoperișul blocului direct într-o remorcă poziționată la intrarea în bloc și, culmea, îi mai și reușește! Este noul model de decopertare. Se vede că are experiență.

Însă riscurile rămân și cu siguranță nimieni nu și le asumă în cazul în care țigla va lovi capul unui trecător.

Dorel de Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. DUPA CE K LUMEA NU ARE BANI, MAI VREI SI STILURI EUROPENE…….FACETI CONDITI SI APOI PUNETI AMEZI SI FILMATI OAMENI FARA SA LE CERETI VOIE….NUMA SA FACETI RAU…ASTA AVETI IN CAP.

    • Ce conditii? Este o lucrare privata. Nici macar nu ne intereseaza cine o executa. Noi am scos in evidenta riscurile la care se expun si expun alte persoane. Este in primul rand vorba de siguranta acelor oameni care lucreaza la inaltime. Ei insisi ar trebui sa constientizeze riscurile. Codlea Info nu da amenzi. Daca unul din parintii tai ar lucra acolo sus si ar cadea (nu cred ca ai mai mult de 13-14 ani) ai vedea lucrurile altfel. Cand vei mai creste vei intelege ca le facem un bine, nu un rau.

      • Probabil este copilul unui lucrator din materialul prezentat, sau o fi chiar unul din personajele in cauza.

Comments are closed.