Locul 4 pe ţară la Olimpiada de Ştiinţe Socio-Umane, realizare a unui elev din Codlea

6
1.505 vizualizari
views

În data de 02.02.2013 elevul Ignat Darius din clasa a XI-a A din Liceul Teoretic Codlea , a participat la faza județeană a Olimpiadei de Științe Socio-Umane unde a ocupat locul I la disciplina ” Logică, argumentare și comunicare” cu nota 9,66 care i-a asigurat dreptul de a participa la faza națională desfășurată în perioada 1 – 5 aprilie 2013 la Baia Mare. În condițiile unui concurs dificil , deoarece subiectele au fost de maximă dificultate iar participanții numeroși , mai exact 42 reprezentând toate județele, Darius a excelat.

Acesta a ocupat locul al IV-lea cu media 9,30. De remarcat că Darius a participat si la Olimpiada de Istorie, anul acesta obţinând locul al IV-lea la faza județeană.

„Pregătirea a început în luna noiembrie iar elevul a asimilat rapid informația necesară și suficientă pentru a rezolva orice tip de problemă de logică. Nu era surprinzător nici pentru mine dar nici pentru elev dacă obținea locul I la această olimpiadă. Sperăm să se întâmple asta anul viitor .”- Prof . Cutieru Gheorghe

Loredana Cozma

Interviu Darius Ignat – LTC

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. Felicitari Darius..cred ca esti unicul din istoria orasului care a ajuns asa departe.Bravo!

Comments are closed.