Lipsă gravă de educație și grobianism față de femei. Roxana Mînzatu îl acuză pe liderul PNL Ludovic Orban

0
1.796 vizualizari
views

Orban: Parul, denunțul și insulta. Falimentul opozitiei liberale

Vicepreședintele PSD, Roxana Mînzatu, reacționează la declarațiile făcute de președintele PNL, la adresa Premierului României, Viorica Dăncilă. Aceasta consideră că nivelul la care a ajuns Ludovic Orban cu declarațiile este rușinos pentru președintele unui partid istoric, mai ales că ele sunt adresate unei femei.

Vicepreședintele PSD îl acuză pe liderul PNL că prin declarațiile pe care le face arată o lipsă gravă de educație și grobianism față de femei.

“Este rușinos pentru un bărbat să folosească cuvinte defăimătoare la adresa femeilor, atât în politică cât și în afara ei. Mă așteptam ca președintele PNL să nu iubească guvernul, însă nu mă așteptam să fie atât de needucat în raport cu premierul României, care este femeie. Prin declarațiile sale, Orban arată că nu îi reprezintă cu adevărat pe liberali. Sunt convinsă că și femeile liberale se simt jignite de limbajul de periferie al celui care astăzi este președintele PNL și, în mandatul căruia, valorile liberale au ajuns la faliment. Din păcate, declarațiile făcute la adresa femeilor arată adevărata opinie a liderului liberal despre femei, în general, despre cele care sunt mame, bunici, mătuși și care merită să fie tratate cu respect, de către orice bărbat, cu atât mai mult de către cei aspirã să fie “barbați de stat” a declarat Roxana Mînzatu.

Vicepreședintele PSD analizează comportamentul politic al liderului liberal și spune despre acesta că este inconsistent și face declarații halucinante.

“Faptul că jigneste o femeie cu atâta ușurință ne spune multe lucruri despre domnia sa și despre modul în care face politică. Când un om politic se remarcă doar prin ieșiri violente de limbaj ne dăm seama că în spate se află neputință și frustrare. Este regretabil și, sunt sigură, foarte ingrijorător pentru liberali că parul, denunțurile halucinante și mojicia rămân singurele argumente cu care se prezintă liderul lor în fața opiniei publice”, a completat Roxana Mînzatu.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic