Libris.ro va dona 3% din valoarea rezultată în urma vânzărilor cărții Fluturi 3 unei asociații caritabile din Huedin

0
1.207 vizualizari
views

Cea mai așteptată carte a momentului, Fluturi volumul 3, scrisă de Irina Binder, se va lansa pe piața de carte din România în data de 25 iunie 2016.

Fluturi 3 este continuarea romanului cu acelasi nume, bestseller în 2013, 2014, 2015. Volumul 3 va fi disponibil pe Libris.ro începând cu data de 25 iunie, iar primele 500 de exemplare vor fi livrate cu autograful autoarei.
Romanul a fost publicat la editura For You, iar în urma succesului național și internațional avut cu acest titlu, Irina Binder a primit și propuneri pentru ecranizarea cărții.

 

Implicata in proiecte de responsabilitate sociala incepand din 2014, echipa Libris a hotarat ca 3% din valoarea rezultata in urma vanzarilor cartii Fluturi 3, din lunile iunie-iulie-august 2016, sa fie donata unei asociatii caritabile aleasa de Irina Binder, autoarea celor trei volume ale cartii Fluturi. Astfel, la sfarsitul lunii august Libris.ro va face o donatie catre Asociatia Umanitara „Dreptul la viata” din Huedin, in sprijinul copiilor pe care aceasta ii are in vedere prin proiectele sale.
„Propunerea celor de la Libris de a dona 3% din vanzarile cartii Fluturi unei asociatii umanitare m-a bucurat nespus si mi-a confirmat inca o data ca Libris este o librarie pentru care nu conteaza doar profitul, ci si satisfactia de a darui, de a ajuta si de a-i inspira si pe ceilalti sa faca lucruri frumoase. Am vazut in aceasta propunere ocazia perfecta pentru a sustine Asociatia Umanitara „Dreptul la Viata” din Huedin, o asociatie de care sunt atasata sufleteste deoarece aparitia acesteia a fost inspirata chiar de cartea Fluturi si de actiunile caritabile in care m-am implicat. Alaturi de membrii acestei asociatii am adus bucurie in multe suflete si am mobilizat si alti oameni sa ni se alature. Multumesc echipei Libris pentru o sansa atat de frumoasa si pentru ca astfel si Fluturi 3 va insemna continuarea unei povesti care a schimbat in bine vietile unor oameni!” – Irina Binder

 

Libris.ro este cea mai mare librarie virtuala din Romania si singurul magazin online care ofera transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei. Peste 120.000 de titluri de carte stau la dispozitia cititorilor pe Libris.ro, jocuri pentru copii, muzica, filme. Din decembrie 2014 Libris.ro s-a alaturat Organizatiei „Salvati Copiii” in proiectul de reducere a mortalitatii infantile in Romania.

fluturi-2

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic