Jaf sub amenințarea cuțitului la o asociație de proprietari din Codlea

2
1.128 vizualizari
views

În seara zilei de 28 martie, casiera asociației de proprietari de pe strada Freziei, cart. Măgurii, a trăit cel mai mare șoc din viața ei. Un tânăr, înalt și foarte slab, a intrat în sediul asociației din blocul 32 și sub amenințarea cuțitului a forțat-o pe femeie să dea toți banii strânși până la acel moment. Aproximativ 1.200 lei

Martorii susțin că acesta era disperat să facă rost de bani și că ar fi spus: ,,Banii mă interesează, nimic altceva. Am mare nevoie de bani”

Lucrători din cadrul politiei, serv. Criminalistică, s-au deplasat la fața locului. S-au ridicat amprente, s-au audiat martori, s-au făcut cercetări. Acesta purta o haina cu glugă. În zonă se află și camere de supraveghere care vor fi verificate. După aproximativ două ore,  autorul jafului a fost reținut de polițiști într-un bar din Codlea.  Tânărul are doar 15 ani și este din oraș. Prejudiciul a fost recuperat în mare parte, puțin peste 1000 lei. Felicitări polițiștilor pentru operativitate!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. tara in care traim!!! ceva normal, foame de bani.de ce?de nevoie.cine te-a inpins?Nevoia.de ce?din cauza lipsei locurilor de munca.vrei sa muncesti,nu ai unde fara relatii(cu spaga,relatii,cunostinte.)nu ai loc de munca.comenteze cine zice ca nu am dreptate.imi pare rau dar asta este realitatea!!!!!!!!!!!!!

    • Elena, te-ai cam grabit. Autorul jafului este un copil. Este minor…

      Ce-o fi avut in cap? Putea fi al meu, al tau sau al oricaruia dintre noi.. 🙁 15 ani…

Comments are closed.