Iubește libertatea! Proiect educațional prezentat de Penitenciarul Codlea elevilor Liceului Teoretic

3
1.160 vizualizari
views

În data de 08.02.2013 la Liceului Teoretic Codlea s-a desfășurat un proiect educațional prezentat de Penitenciarul Codlea, proiect de prevenire a violenței. Elevii au vizionat un filmuleț intitulat ,,Iubește Libertatea”, acesta reliefând un alt adevăr din spatele gratiilor, trăit de persoanele private de libertate. Psihologul  Penitenciarului Codlea a vorbit tinerilor despre ce este bine să facă și ce nu, transmițând că orice încălcare a legii se plătește.

Au fost prezenți 4 studenți ai Academiei de Poliție ,,Al. I. Cuza” – Penitenciare,  care își desfășoara stagiul de practică la penitenciar. Nu a lipsit nici elementul cheie, persoana privată de libertate Benedek Szabolos – deținut la Penitenciarul Codlea, care a vorbit despre statutul său și consecințele incălcării legii. În desfășurarea proiectului a avut loc și o discuție liberă între elevi și invitati. Tinerii , elevi ai claselor V-XII au adresat întrebări și au primit răspuns la toate curiozitățile lor. Din partea Liceului Teoretic a participat Danciu Mirela-psihopedagog.

Loredana Cozma

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Proiectul educațional „Iubește libertatea„ , a fost prezentat și la C.T. „Simion Mehedinți„,în ziua de 8.02.2013, fiind prezenți 140 de elevi, și activitîțile s-au desfîșurat in cele doua locații ale liceului. Pe aceasta cale mulțumim celor ce s-au implicat in realizarea acestui proiect, ce sperăm să aiba impactul dorit în rândul tinerilor .

Comments are closed.