Istoria Codlei în imagini

4
33.437 vizualizari
views

Zeiden-Codlea

Mulțumesc celor care au făcut posibilă realizarea acestui album, aș aminti aici comunitatea germană cât și persoane simple din comunitatea orașului Codlea, care au vrut să împărtășească imaginea orașului Codlea de altădată cât și file din istoria orașului nostru. Obiectivul nu este unul de natură comercială și are ca scop informarea și tragerea unui semnal de alarmă chiar și pentru autoritățile locale pentru nepăsare și uitarea obiceiurilor locale, ,,ștergerea” imaginii de oraș al florilor cu care Codlea se mândrea odată, cât și neîntrebuințarea potențialelor atracții turistice ale orașului nostru !
Mulțumiri celor care au contribuit la conceperea acestui album: Klaus Dieter Untch, Gert Liess, Mihaela Iaru, Rotaru Sorin, Ruxandra Moașa, Ioana Pascu, Corina Nica !

Dacă aveți fotografii sau vederi vechi cu orasul Codlea le puteti trimite pe adresa robert.cadar@codlea-info.ro pentru a completa acest album cu orașul Codlea de altă dată.

Daca aveti fotografii sau vederi vechi cu orasul Codlea le puteti trimite pe adresa robert.cadar@codlea-info.ro pentru a completa acest album cu orasul Codlea de alta data.

Surse : www.zeiden.de.vu , www.fva.ro

Foto: Georg Gerster, Diethelm Reimer, Harald Filp, Walter Wrobel, <span>Katharina Folbert, G. Greiner, Erhard Kraus, Tipografia Hans Christel.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Romy Romulus Dragan
    Superba idee, felicitari celor ce au avut aceasta initiativa .O singura obiectie as face: specificati daca se poate, estimativ ,unde este cazul,anul si prezentati fotografia.Inca o data felicitari celor care au initiat acest site.

  2. Istoria Codlei in imagini : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda

    […] Dieter Untch, Gert Liess, Mihaela Iaru, Rotaru Sorin, Ruxandra Moașa, Ioana Pascu, Corina Nica !citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Brasov: Reorganizarea Spitalului Municipal Codlea in sedinta CLVictorie pentru CSM […]

  3. minunat, superb, emotionant si nimic nu se compara cu locurile natale!!!
    este un orasel admirabil, il iubesc! bravo celor care se ocupa de aceasta initiativa! continuati si mi se umple inima de bucurie, cand dupa 20 de ani de cand am plecat de aici, tanjesc la acest loc!multumesc

Comments are closed.