Ion Iliescu are probleme de sănătate! Medicul Mircea Beuran i-a făcut o vizită urgentă la domiciliu

0
181 vizualizari
views
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, ii intampina pe cei care au venit sa-i ureze "La Multi Ani" cu ocazia zilei de onomastica, la fostul sediu senatorial, in Bucuresti, miercuri, 7 ianuarie 2008. ANDREEA BALAUREA / MEDIAFAX FOTO

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, pare să aibă probleme de sănătate.

Ajuns la vârsta de 92 de ani și de multe ori subiect de glumă privind longevitatea de care se bucură, Ion Iliescu a fost vizitat de medicul Mircea Beuran, care a ajuns de urgență la domiciliul său.

Medicul Mircea Beuran a fost surprins de jurnaliștii Mediaflux în vizită la Ion Iliescu, care joacă rol de pacient. Specialistul nu a venit cu mâna goală, însă nici cu vreo atenție pe care și-ar dori-o oricine. El i-a adus fostului președinte o pungă cu recipiente pentru colectarea fluidelor în vederea analizelor, relatează  Mediaflux.

Rolul de medic curant i-a revenit lui Mircea Beuran, deputat și fost ministrul al Sănătății, după ce fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, este fugit din țară. Medicul a coborât din mașină și i-a înmânat punguța cu flacoane șoferului și omului de încredere al fostului președinte, cu care a schimbat și câteva cuvinte.

Acesta din urmă s-a îndreptat cu punguța către clădire, în timp ce medicul s-a urcat la volanul mașinii sale și și-a văzut de drum.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ