Invitație la prima ediție a Balului Pescarilor din Carpați

0
2.249 vizualizari
views
DCIM100MEDIADJI_0008.JPG

Asociaţia ,,Club Crap Cristian” , în colaborare cu Primăria Cristian, Doripesco şi Asociaţia Transilvania din Codlea, au onoarea să vă invite la prima ediţie a ,,Balului Pescarilor din Carpaţi”, eveniment ce va avea loc pe data de 1 octombrie 2016 la Caminul cultural nr.1 Cristian (Sala Mare) începând cu ora 19:00.

Evenimentul este de o importanţă ridicată pentru că, pe lângă nuanţa de sărbătoare, acesta va avea şi un scop caritabil, urmând ca parte din suma strânsă din vânzarea biletelor şi nu numai, să fie redirecţionată catre o cauză socială !
Această primă ediţie îşi propune să îi încânte pe toţi oaspeţii, printr-un meniu atent selecţionat şi preparat de bucătari specializaţi în preparate pe bază de peşte şi carne de curcan.
Balul va fi prezentat de d-na Cornelia Crevean, muzica şi voia bună va fi întreţinută pe durata întregii seri de Formaţia Accent din Codlea.
Surprizele vor continua cu artişti precum Deea Maxer, Formaţia Ro-Mania, Lizica Găman, tombole cu premii, iar seara se va încheia cu un foc minunat de artificii.

balul-pescarilor

DCIM100MEDIADJI_0008.JPG
DCIM100MEDIADJI_0008.JPG
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic