Invitatie la dans

6
1.793 vizualizari
views

Dansul este un mod de viata, un fel de a ne intoarce spre fericire. Indiferent de varsta, dansul si muzica buna ne aduc o stare de bine, de dragoste, de sanatate.

Am cunoscut azi doi tineri extraordinari: Pantilimon Denisa si Sigauan Vlad. Entuziasti si deschisi la colaborari, au prezentat o oferta de lectii de dans pentru copii la gradinitele din Codlea.

Plini de viata, frumosi, sportivi, doresc sa bucure prin armonia miscarilor si a muzicii.

Danseaza la Club AS Dance, asociatie sportiva din Brasov. Prin intermediul nostru au dorit sa lanseze o invitatie tuturor spectatorilor interesati sa-i vada joi, 6 octombrie, la ora 19.30 la Eliana Mall intr-o demonstratie care ne va incanta privirea.

Abia asteptam sa vedem dansatori noi, pasi noi, provocari, coregrafie. Sa uitam grijile de zi cu zi. Problemele sa nu mai para atat de importante si coplesitoare. Ziua de maine sa nu mai fie infricosatoare. Sub vraja dansului sa redevenim inocenti si sa ne amintim sa zambim

Denisa & Razvan

Filmarea contine un dans al Denisei cu un alt partener.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. Dansul,muzica…..sunt hrana pentru spirit….sunt forma de comunicare a emotiilor si forma de a trai frumos. E simtire….cum spune Robert. Frumos articol Corina.

  2. Eu cred că, muzica şi dansul sunt cele mai frumoase,minunate şi înălţătoare creaţii ale omului pe Pământ, nu degeaba se spune că muzica este a-8.a „minune a lumii”.Mulţumim pentru invitaţia extraordinară Corina.

  3. Sa aveti o zi plina cu cat mai multa pasiune in dans!!Abia astept sa vad filmarea! p.s pacat ca nu pot fi de fata,sa vad cu ai mei ochi minunatele miscari de dans!

Comments are closed.