Investiție în comunitate! DRÄXLMAIER vă invită la ping-pong în parcurile din oraș

0
1.080 vizualizari
views

Mai multă relaxare prin mișcare! DRÄXLMAIER Brașov a amplasat cinci mese de ping-pong în patru parcuri din localitate – Muntișor, Rampei, Carpați și Parcul cu Soare, zone disponibile oricând amatorilor de activități sportive.

Noile spații de agrement au fost deschise publicului printr-un concurs organizat în Parcul cu Soare, în cadrul F-Festival, care a avut loc vineri seara. Zeci de participanți s-au întrecut și au câștigat premii surpriză. ”Mi-a plăcut să mă joc ping-pong, nu am făcut asta până acum și a fost frumos. Mi-am făcut prieteni și m-am distrat”, ne-a spus Carina, o fetiță de 9 ani. Pentru că vor avea mesele aproape de ei, unii și-au propus să exerseze mult mai des. ”Ar fi interesant să pot să particip și la concursuri, dacă reușeșc să mă antrenez suficient de bine”, spunea Bogdan, 17 ani.

Spectatorii care și-au încurajat favoriții au primit baloane, stegulețe și bomboane.

Investiție în comunitate

Mesele sunt construite din beton și concepute să reziste timp îndelungat în spațiu exterior. ”Ne bucurăm că putem să le oferim locuitorilor din Codlea ocazia să practice oricând își doresc acest sport antrenant. DRÄXLMAIER Group se implică activ în viața comunității și prin acțiuni ca aceasta contribuim la dezvoltarea locală pe care ne-o dorim cu toții”, a spus Mathias Katzenberger, Head of Plant DRÄXLMAIER Brașov.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Codlea și a partenerilor Fundația Rafael și Asociația Eco Natura. DRAXLMAIER Group este un susținător al comunității și demonstrează acest lucru prin programe și acțiuni pe care le dezvoltă în toate regiunile în care își desfășoară activitatea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic