Investiţie de 10 milioane de euro la Codlea

18
1.999 vizualizari
views

Investiţie de 10 milioane de euro la Codlea

Vor fi create 500 de noi locuri de muncă

În contextul lipsei acute de locuri de muncă din municipiul nostru, vestea unei noi investiţii de amploare ce va demara în Codlea nu poate fi decât una de bun augur.

Astfel, după cum am putut afla de la managerul grupului de firma Galli Gallo, Cătălin George Muntean, „este vorba de o investiţie pe bază de fonduri europene, cu o valoare totală de 10 milioane de euro. Proiectul  nu numai că a fost aprobat şi finanţat de Uniunea Europeană, dar vă pot spune că lucrările pentru implementarea acestei investiţii vor demara imediat după Sărbătorile Pascale. Este de lucru destul, suprafaţa pe care se va construi fiind de 1,5 hectare, termenul de finalizare a lucrărilor fiind în 2012”. Cunoscut pentru abilitatea cu care reuşeşte să „pună mâna” pe fondurile europene ce par de neatins pentru autorităţile locale, omul de afaceri codlean ne-a declarat că „este vorba de o nouă linie completă de procesare a cărnii de curcan pentru care se va porni o amplă campanie de angajări, la noua investiţie urmând să-şi desfăşoare activitatea 500 de noi angajaţi. Până în prezent am accesat și implementat cinci proiecte cu finanțare din fonduri europene în valoare de 23 de milioane de euro, lucru ce mi-a permis să cresc numărul salariaților mei la circa 700 de angajați, alte trei, de circa 12 milioane de euro fiind pe cale de implementare”.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

18 COMENTARII

  • Padureanca,chiar FAPTELE il caracterizeaza pe acest om,a demonstrat prin investitiile facute pe bani europeni,investitii care au fost benefice si locuitorilor municipiului Codlea, prin crearea a 700 locuri de munca pana in prezent si a altor 500 disponibile in urmatoarele luni.

   • D-le Vlad ,m-am exprimat greșit ,lăsînd loc la interpretări , dar și eu am aceeași opinie ca și d-voastră.

 1. D-na Padureanca, deocamdata pe acest om il recomanda faptele, nu vorbele. Are peste 700 de familii care isi iau salariile din afacerile lui, da peste 7 miliarde la bugetul localitatii si nu a deranjat pe nimeni. Nu ne este rusine cu el, chiar ne mandrim. Nu este oportunist ca altii, iar afacerile lui au fost premiate de catre camera de comert si industrie Brasov si cea a Romaniei, fiind clasat intotdeauna pe primele locuri.

 2. Codlea beneficiază de un mare avantaj cu domnul Cătălin. Pentru această perioadă de tranziţie a României, crearea a 500 de locuri de muncă reprezintă cea mai mare oportunitate pentru locuitori. Toată stima pentru un astfel de om. Să vă dea D-zeu sănătate, domnule!

 3. Pana acum, doamna Brigitte, am preferat sa stau de o parte vis-a-vis de comentarii. Nu pot decat sa va multumesc pentru frumoasele cuvinte la adresa persoanei mele. Incerc si eu sa fac tot ce pot pentru comunitatea in care locuiesc si traiesc, comunitate in care imi dezvolt si afacerile. Este prima data cand fac si eu un comentariu in sustinerea mea, dar va asigur ca scopul meu este de a crea plus valoare, noi locuri de munca si de a aduce un strop de fericire in casele codlenilor….atat cat ma pricep eu.

 4. Foarte frumos, d-le Munteanu! Felicitari!
  Eu cred ca odata cu intrarea dvs in politica si in aceasta cursa electorale pentru primari si(sau) altele, vor aparea si alte locuri de munca in afara de cele create pana acum.

 5. Codlea ar trebui sa se mandreasca cu un astfel de om. Nu cred ca mai este cineva in Codlea care sa dea de lucru la un numar de peste 700 de persoane si pe viitor la mult mai multe. Spre deosebire de alti oameni , Catalin Muntean contribuie cu bani frumosi la bugetul localitatii. A dovedit pe plan pesronal si eu cred ca poate face acelasi lucru si pentru orasu nostru.

 6. D-le Cătălin Muntean , pe plan material sunteți un om realizat , de aceea sunt ferm convinsă , că tot ce v-ați propus pe plan politic este spre binele și bunăstarea locuitorilor din Codlea. Cei de până acum din promisiunile făcute ,au relizat puțin pentru comunitate și foarte mult pentru interesul lor. Din păcate și astăzi mulți mai cred în promisiunile mincinoase a celor care aspiră pentru o funcție importantă în alegerile locale.Vă doresc succes deplin ,sănătate și putere de muncă .

 7. Buna seara Cataline,
  cred ca ar fi cazul sa te exprimi mai des in public cu aceste realizari. Eu cred ca „arma” ta cea mai puternica sunt aceste locuri de munca. Eu nu am reusit sa creez decat 19 (fata de 1.200 sunt putine) dar imi aduc aminte de vorbele lui Helmut Schmidt in Germania: „Daca dai de munca unui om nu ii pui bani in buzunar, ci ii dai un scop in viata”.
  Pentru asta Dzeu te va rasplati odata indiferent daca oamenii te voteaza sau nu. Nu pot spune decat :”TOATA STIMA.” Ramai asa cum esti. Cu drag, Dorin

 8. Din multe puncte de vedere Catalin a strans cateva buline albe, iar din opinia mea il vad ca pe unul din favoritii la fotoliul de unde se va conduce acest oras, multa putere de munca si succes in toate proiectele de viitor !

 9. As dori sa mai adaug ceva. Chiar daca eu am ales sa nu candidez in niciun post la urmatoarele alegeri, nu inseamna ca sunt „insensibil” la ce se intampla in urbe. Sper ca lumea sa aleaga de data asta cu mintea (cei care o au, desigur) si nu cu invidia, dezinformarea, etc.
  Dragii mei concetateni, alegeti pe acela in care credeti. Dar sa credeti ca VREA si POATE sa faca ceva in acest oras. Cred ca ar trebui chiar pus mai mult accentul pe POATE decat pe vrea. Stiti cum se spune in Romania :”Multi vor, putini pot”.
  Bafta multa Cata.

 10. Consider ca fiecare familie trebuie sa aiba locuri de munca si sansa unui trai decent, sa isi poata creste copiii cu siguranta zilei de maine. Nu spune nimeni ca va curge lapte si miere sau ca voi face minuni. La randul meu sunt un simplu om intre oameni. Cele 500 de locuri de munca pentru orasul nostru nu sunt o promisiune electorala. Ele vor fi create si fac parte din proiectul de dezvoltare a afacerii pe care o conduc. Cei care ma cunosc stiu ca munca ma reprezinta si acolo unde pot ajut.

 11. Nu il cunosc personal pe Catalin, dar stiu din proprie experienta ca atunci cand incerci sa faci 2 lucruri mari deodata nu iese nici unu perfect. Daca dansului ii iese, toata stima.

  In opinia mea, la alegeri sunt 2 candidati: Catalin Muntean si Erwin Albu. Oricare din cei 2 ar iesi primar ar face treaba buna, nu ca actualul primar ce si-a insusit cam tot ce mai apartinea codlei.

 12. nu-l mai coafati atat…sa-si faca treaba ca de povesti electorale suntam satui…..rezultate domnule munteanu rezultate

 13. nu comentez decat ca imi caut un loc de munca de mult timp,poate ma poate ajuta domnul catalin sau altcineva.va multumesc

 14. d-le Munteanu, vedeti-va de afacerile dv. ca ne veti face ca Puiu Popa.
  suntem satui de promisiuni, dorim fapte si locuri de munca decente.
  Doar daca cumva, nu vreti sa ne faceti pe toti muncitorii dv.
  O zi buna!

Comments are closed.