Interviu cu antrenorul echipei de fotbal CSM Codlea

0
2.065 vizualizari
views

Echipa_CSM_Codlea-fotbal

Corâiu Sorin, antrenorul care a câştigat campionatul din Liga a 4-a cu echipa de la Râşnov , antrenează echipa de la Codlea. Acesta a avut amabilitatea să ne acorde un interviu.

 

Rep: Care este situaţia actuală a echipei, domnule Corâiu Sorin?

Antrenor: În urma promovării în liga a 4-a ne clasam pe locul 5. Am reuşit să aducem 3-4 jucători în cadrul echipei de fotbal. Evoluţia echipei este una bună, cu un joc ce creşte de la meci la meci. Presiunea Ligii a 4-a ne obligă de multe ori la o mai mare atenţie, fiind echipe semi-profesioniste.

Rep: Ce speraţi anul acesta? Obiective?

Antrenor: Anul acesta ne-am propus ca obiectiv un loc 1-5 şi abordarea Cupei României pe judeţ. Tototdată, speram să întâlnim echipe care să ne ajute să creştem în experienţă şi în valoare. Sperăm ca din retur să evoluăm la Codlea. Dar ne dorim ca şi din partea comunităţii să fim sprijiniţi, iar iubitorii fotbalului să manifeste un real interes pentru noi. În aceasta perioadă se realizează selecţionata unde avem doi jucători deja selecţionati: Suvichi Florin şi Tiţa Răzvan.

Rep: A început etapa, cum stăm după primele meciuri?

Antrenor: Prima etapă am câştigat-o la Victoria cu 2-0, la Rupea cu 4-0, iar la Feldioara cu 6-0. Am întâlnit vicecampioana de anul trecut ASF Zărneşti, în faţa căreia am avut o prestaţie bună, am condus cu 1-0 şi am pierdut cu 2-1. În derby-ul local cu Vulcan am făcut egal, însă starea deplorabilă a terenului nu ne-a ajutat în combinaţiile de joc.

 

Preşedintele CSM Codlea, Mihai Dumitrescu, a declarat că va depune toate eforturile în vederea susţinerii echipei şi că va face toate demersurile necesare pe lângă administraţie pentru finalizarea cât mai urgentă a vestiarelor, astfel ca echipa să joace acasă.  Acesta îşi propune stimularea jucătorilor în vederea unei evoluţii cât mai bună a echipei, având toată încrederea în capacitatea de mobilizare a jucătorilor şi în strategia de lucru a antrenorului.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic