Informații utile Servicii de Gospodărire Măgura Codlei

1
1.446 vizualizari
views

STIMAȚI CETĂÎENI, vă aducem la cunoștină că, SC SERVICII DE GOSPODĂRIRE MĂGURA CODLEI SRL, va ridica materialul vegetal provenit din gospodariile proprii in ultima saptamana din fiecare lună, respectand graficul de ridicare a desurilor menajere obisnuit.

SC SERVICII DE GOSPODARIRE MAGURA CODLEI SRL, are disponibilitatea de a ridica de la utilizatorii casnici aproximativ 0.5 m³ resturi vegetale.

IMPORTANT: Conform prevederilor HG nr. 537/2007 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele de prevenire si stingere a incendiilor, “arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deseurilor si a altor materiale combustibile, fara obtinerea permisului de lucru cu foc si fara luarea masurilor pentru impiedicarea propagarii focului la vecinatati, se sanctioneaza cu amenda de la 1000 la 2500 lei.

Nerespectarea masurilor specifice la efectuarea arderilor de miristi, vegetatie uscata si resturi vegetale are consecinte grave asupra comunitatii prin pierderi de vieti omenesti, producerea de pagube materiale, afectarea mediului inconjurator si a sanatatii tuturor cetatenilor.

Informatii despre modul de colectare se pot obtine la nr. telefon 0268/506342 sau adresandu-ne intrebarile dv. pe adresa de e-mail a societatii : contact@serviciimagura.ro.

Conducerea societatii.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt in stare sa colecteze deseurile reciclate, le amesteca impreuna cu gunoiul menajer pe motiv ca masina este defecta! In plus nu sunt in stare sa asigure sacii necesari colectarii selective, de la inceputul anului au lasat un singur rand de saci pe care operatorii nu i-au mai returnat in momentul colectarii deseurilor. Spre exemplu alte primarii invecinate asigura tomberoane colorate diferit, cate 3 pentru fiecare gospodarie. Deasemeni o categorie de deseuri se colecteaza o data la doua saptamani, nu o data la o luna ca in Codlea! Halal management al deseurilor! Rusine conducerii acestei institutii publice!

Comments are closed.