Încep RESTRICȚIILE de trafic pe Podul Giurgiu-Ruse. Ce VARIANTE au românii care vor să meargă în Bulgaria, Grecia sau Turcia: distanțele de parcurs

0
104 vizualizari
views

Restricțiile de trafic de pe Podul Giurgiu-Ruse, cunoscut și ca Podul Prieteniei – încep din 10 iulie, ca urmare a lucrărilor de reparații ce vor fi efectuate pe tronsonul bulgar. Vestea bună este că traficul nu va fi însă blocat în totalitate, așa cum se anunțase inițial. Din contră, se va circula alternativ, pe o singură bandă, în principal prin semaforizare.

Din 10 iulie, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar. Lucrările, programate să dureze 730 de zile, se vor desfăşura zilnic, 10-12 ore.

Începând de mâine, 10 iulie, timp de 730 de zile, vor începe lucrări de reparaţie a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfăşura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din acest motiv, traficul rutier nu va fi oprit total, ci se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere şi personal de dirijare.În prima etapă a lucrărilor, circulaţia va fi restricţionată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de ieşire, spre România.

Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie sporită, să reducă viteza şi să respecte cu stricteţe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, trebuie să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de aşteptare la trecerea frontierei.

Turiștii români care merg în vacanță în Bulgaria, Grecia sau Turcia au la dispoziție o serie de rute alternative la dispoziție, după cum urmează:

– Vama Giurgiu – Ruse = 70 km. – Varna = 285 km. total

– Vama Negru Vodă = 257 km. – Varna = 363 km. total

– Vama Vama Veche = 270 km. – Varna = 391 km. total

– Vama Ostrov – Silistra (cu bacul) = 129 sau 145 km. – Varna = 288 km. total. Program bac Luni-Duminică 06.00-22.00.

– Vama Turnu Măgurele (cu plecare din București) 454 km. până la Varna

– Vama Zimnicea (cu plecare din București) 404 km. până la Varna

– Vama Calafat – Vidin (cu plecare din Craiova) = 300 km. până la Varna, Vama Kulata = 783 km.

– Vama Bechet = 306 km. până la Varna, (cu plecare din Craiova) – Vama Kulata = 601 km. total

– Vama Turnu Măgurele (cu bacul cu plecare din Craiova) 135 km. = Vama Kulata 541 km. total

Legate de aceste rute, trebuie să menționăm că a fost luat ca punct de plecare Gara de Nord din București.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ