Incendiu de proporții la Codlea

5
2.651 vizualizari
views

 

DSC_0107 (Copy)O gospodărie făcuta scrum, alte două grav afectate ca urmare a unui foc nesupravegheat în miezul zilei. Incendiul a izbucnit într-o curte pe strada Garoafelor, la un atelier de reparații. Focul s-a ridicat pe lângă casa vecinului și a cuprins acoperisul casei acestuia, apoi toată casa a fost mistuită de flăcari. Pompierii SVSU Codlea au intervenit cu promptitudine, însă au terminat repede apa din utilitara de pompieri, astfel încât, focul ușor domolit s-a reaprins și s-a extins la o altă gospodarie, afectând câteva mici magazii.

DSC_0091 (Copy)

Lipsa apei în rețeaua de hidrant a orașului a făcut ca operațiunea de stingere a incendiului să fie una de lungă durată… Paradoxal, unul dintre martori susține ca hidrantul de lângă gospodaria în flăcări era blindat, acesta neputând fi accesat. După aproximativ 40 min au apărut și pompierii de la ISU Brașov, care s-au alăturat pompierilor voluntari de la Codlea.

Imagini în exclusivitate la începutul incendiului și neputința oamenilor de a face mai mult în momente în care fiecare secundă este calculată cât o veșnicie….

Incendiu gospodărie (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

 1. […] Incendiul a izbucnit intr-o curte pe strada Garoafelor, la un atelier de reparatii. Focul s-a ridicat pe langa casa vecinului si a cuprins acoperisul casei acestuia, apoi toata casa a fost mistuita de flacari. Pompierii SVSU Codlea au intervenit cu promptitudine, insa au terminat repede apa din utilitara de pompieri, astfel incat, focul usor domolit s-a reaprins si s-a extins la o alta gospodarie, afectand cateva mici magazii, scrie codlea-info. […]

 2. […] Incendiul a izbucnit intr-o curte pe strada Garoafelor, la un atelier de reparatii. Focul s-a ridicat pe langa casa vecinului si a cuprins acoperisul casei acestuia, apoi toata casa a fost mistuita de flacari. Pompierii SVSU Codlea au intervenit cu promptitudine, insa au terminat repede apa din utilitara de pompieri, astfel incat, focul usor domolit s-a reaprins si s-a extins la o alta gospodarie, afectand cateva mici magazii, scrie codlea-info. […]

 3. […] Incendiul a izbucnit intr-o curte pe strada Garoafelor, la un atelier de reparatii. Focul s-a ridicat pe langa casa vecinului si a cuprins acoperisul casei acestuia, apoi toata casa a fost mistuita de flacari. Pompierii SVSU Codlea au intervenit cu promptitudine, insa au terminat repede apa din utilitara de pompieri, astfel incat, focul usor domolit s-a reaprins si s-a extins la o alta gospodarie, afectand cateva mici magazii, scrie codlea-info. […]

 4. Mai mare rusinea primariei Codlea ca se opreste apa ziua si noaptea, si mai mare rusinea ca platim pompierii degeaba ca vin cu masina pe jumatate cu apa iar casa arde in nestire si stai si te uiti. Unde s-a mai pomenit ca hidrantii sa fie sigilati sau blocati sa nu-i poti folosi atunci de ce naiba s-au montat si sa-u investit bani in ei doar de frumusete????????????? Nu se discuta, trebuie facuta sedinta publica in legatura cu apa in Codlea, si sa nu se mai repete ceea ce s-a intamplat deja.
  Trebuie luate masuri drastice in legatura cu apa si cu pompierii.

 5. Pt. Alina:
  autospecialele pompierilor Codlea sunt alimentate si in stare de functionare tot timpul. Nu exista interventie la care sa se mearga cu masina pe jumatate goala.
  In Codlea niciodata pompierii locali nu sut apreciati pentru ceea ce fac!
  Autospeciala are un bazin stas de apa. Fara sursa de alimentare functionalitatea masinii nu este in parametrii normali.

Comments are closed.