Încă o victorie la volei a fetelor noastre- CSM Codlea vs. CS Constr. Fam. București

0
1.612 vizualizari
views

În data de 04 nov. 2012 în sala de sport a Colegiului Tehnic Simion Mehedinți a avut loc un meci de volei feminin. Echipele care s-au luptat pentru câștigarea acestuia  au fost CSM Codlea -antrenor Andrei George și CS Constructor Familia București – antrenor Moise  Corina.
Meciul a fost câștigat de echipa noastra de la Codlea  cu scorul de 3-2 desfășurându-se astfel :
Set I :25-14
Set II:25-18
Set III : 23-25
Set IV: 15-25
Set V : 15-13
CSM Codlea a folosit urmatoarele jucatoare :
1.Lăzăroiu Delia
2.Lăzăroiu Camelia
3.Costâna Cristina
4.Raita Cristina
5.Haba Andreea
6.Gherghiniș Mădălina

Înaintea acestui meci echipa din București  era ocupanta locului I din seria C la categoria Junioare I.

” Din păcate meciul a fost unul destul de greu deoarece pe un fond de relaxare după câștigarea setului II, echipa din București prin câștigarea setului III a reușit să echilibreze desfășurarea partidei. În setul V pe o concentrare mai accentuată a fetelor noastre am reușit adjudecarea meciului. Publicul spectator care a fost cu adevarat al 7 -lea  jucător, susținând în permanență echipa CSM.

,,Țin să menționez că această „cadere” din setul 3 și 4 s-ar putea datora și oboselii fetelor, acumulată cu două zile înainte  când am desfașurat etapa de divizia B la Oradea în compania echipei gazdă CSU Oradea. Distanța și meciul de la Oradea și-au pus amprenta asupra prestației în partida cu echipa de la București. ” – declară pentru redacția Codlea Info  antrenorul echipei – Andrei George

Loredana Cozma.

Alătură-te grupului pe Facebook!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic