IHS Braşov-un nou Centru de Nefrologie şi Dializă marca IHS România

0
3.325 vizualizari
views

International Healthcare Systems (IHS) inaugurează în Braşov, miercuri, 1 octombrie 2014, cel de-al 14lea Centru de Nefrologie şi Dializă IHS

 

Consecventă în punerea în aplicare a misiunii  asumate, de a promova o îngrijire a persoanelor care suferă de boală cronică de rinichi la cele mai înalte standarde de calitate, International Healthcare Systems (IHS) îşi extinde reţeaua de centre de nefrologie şi dializă, onorându-şi în continuare promisiunea de a asigura accesul cât mai multor pacienţi la consultaţii şi tratamente de specialitate.

 

Pe 1 octombrie, IHS inaugurează Centrul de Nefrologie si Dializa IHS Braşov, situat în cartierul Astra, care oferă pacienţilor cu boală cronică de rinichi ce necesită tratament prin dializă un tratament individualizat, adresat tuturor nevoilor lor: de la siguranţa îngrijirii medicale, tehnologia de ultimă generaţie şi dotările moderne, la căldura sufletească a personalului şi ambientul prietenos. Tratamentul prin dializă este gratuit pentru toţi pacienţii din România şi din statele Uniunii Europene, centrul fiind în relaţie contractuală cu CNAS.

 

În spiritul conceptului IHS, unic pe piaţa serviciilor medicale de dializă din România, de îngrijire integrată şi acompanierea pacienţilor cu boală cronică de rinichi în toate stadiile acesteia, consultaţiile din cabinetul de nefrologie, educaţia terapeutică a pacienţilor şi îngrijirile la domiciliu completează gama de servicii oferite gratuit de IHS Braşov pacienţilor asiguraţi.

 

IHS este membră a grupului de companii SofMedica, care activează din 1994 în Sud-Estul Europei (România, Grecia, Bulgaria şi Cipru) exclusiv în domeniul medical, având o puternică orientare spre educaţie. Companiile grupului ofera tehnologii medicale inovatoare pentru mii de pacienţi (chirurgie minim invazivă şi terapii de supleere a funcţiilor unor organe vitale – inima şi rinichi), precum şi servicii medicale specializate pentru pacienţii cu afecţiuni cronice. Grupul, în cadrul căruia activează peste 600 profesionişti din domeniul medical, participă la numeroase iniţiative care au drept scop crearea unei schimbări sustenabile pentru copiii din ţările din Sud-Estul Europei, fiind recunoscut drept un exemplu de responsabilitate socială corporativă în Regiune.

În prezent, IHS este unul din cei doi lideri de piaţă, din punct de vedere al numărului de pacienţi trataţi şi se situează pe locul 6 pe piaţa Europeană a serviciilor medicale de dializă.

centru dializa brasov

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic