Horodniceanu, trimis în judecată disciplinară. Vicepreședintele CSM riscă excluderea din magistratură

0
66 vizualizari
views

Horodniceanu, trimis în judecată disciplinară după scandalul cu polițiștii în trafic, potrivit realitatea.net.

Decizie bombă în cazul fostului șef antimafia Daniel Horodniceanu. Vicepreședintele CSM urmează să fie trimis în judecată disciplinară, potrivit surselor Realitatea PLUS. În cazul în care va fi sancționat, indiferent de ce tip va fi aceasta, Horodniceanu riscă excluderea din magistratură.

Vicepreședintele CSM Daniel Horodniceanu va fi trimis în judecată disciplinară, potrivit surselor Realitatea PLUS. Decizia vine la aproape două luni după ce procurorul i-a amenințat pe polițiștii care l-au oprit în trafic pentru încălcarea regulilor de circulație că va vorbi cu șeful lor.

Potrivit informațiilor Realitatea PLUS, în cazul fostului șef DIICOT decizia urmează să fie confirmată de conducerea Inspecției Judiciare.

Finalitatea acțiunilor demarate de justiție în urma incidentului revoltător în care a fost implicat Daniel Horodniceanu nu pare a fi benefică pentru vicepreședintele CSM. La începutul lunii mai, o filmare de aproximativ 7 minune a fost difuzată în spațiul public, redând dialogul sfidător pe care l-a avut Horodniceanu cu polițiștii care l-au oprit în trafic pentru depășirea vitezei regulamentare.

Chiar daca va fi sanctionat cu un simplu avertisment, Daniel Horodniceanu risca excluderea din magistratura, relatează Realitatea PLUS.

Pe de altă parte, avocatul acestuia a invocat nerespectarea dreptului la apărare. Mai mult, potrivit Realitatea PLUS, avocatul lui Horodniceanu a anunțat că  un expert a analizat imaginile din seara incidentului iar viteza masinii conduse de acesta ar fi fost sub 60 km la ora.

Vicepreşedintele instituției, Daniel Horodniceanu, a fost oprit în trafic de poliţiştii dintr-o comună din judeţul Iaşi pentru că nu ar fi semnalizat că intenţionează să facă o depăşire.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic