Grav accident rutier la ieșire din Vlădeni, spre Codlea

0
5.374 vizualizari
views

Grav accident rutier la ieșire din localitatea Vlădeni, spre Codlea, înainte de pod. Un tânăr care se afla la volanul unui autoturism WV Passat înmatriculat în Brașov, a efectuat o depăsire pe linie continuă și a intrat într-un Audi A8, care circula regulamentar din sens opus. Martorii spun că șoferul teribilist se deplasa cu viteză și că șoferul din A8 i-a făcut flash-uri și a tras cât de mult a putut pe dreapta, însă impactul a fost iminent.

În urma coliziunii au rezultat patru victime, două în Passat și două din Audi. Conducătorul auto din Audi A8 a rămas încarcerat, pompierii de la descarcerare au acționat timp de mai bine de 30 de minute pentru a-l scoate dintre fiarele mașinii.

Alte echipaje SMURD și Ambulanța au preluat victimele, 3 dintre acestea fiind transportate la spital. Soția conducătorului auto din A8 a acuzat dureri în urma impactului și a primit îngrijiri medicale.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală. Traficul pe DN1 a fost blocat mai bine de 120 minute.

UPDATE:  În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, tânărul în vârstă de 21 de ani avea dreptul de a conduce suspendat.

VIDEO – Accident cu descarcerare la Vlădeni

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic