Giovanni Becali, executat de ANAF. Imobilul de lux a fost vândut la preț dublu

0
155 vizualizari
views

Una dintre casele lui Giovanni Becali a fost vândută la licitație.

Imobilul de lux a fost adjudecat pentru un preț dublu, după ce agentul a fost executat.

Mai mult, imobilul de lux a celebrului impresar a fost deja vândut, prin intermediul Serviciului de Executări Silite Cazuri Speciale Regional București (SESCSR).

Imobilul agentului a fost vândut chiar de la prima licitație, miercuri, 5 aprilie. Locuința se află pe Calea Floreasca nr. 91-97.

Prețul de evaluare pentru imobilul lui Ioan Becali a fost de aproximativ 200.000 de euro (197.000 de euro / 975.942 lei). Imobilul a fost adjudecat pentru 365.000 de euro (1.842.885 lei).

În urmă cu trei săptămâni, ANAF a anunțat scoaterea la vânzare a imobilului de lux, ce are o suprafață de 118 mp.

„Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în `Dosarul Transferurilor`.

Imobilul, este vorba de un stabiliemnt din cinci camere și dependințe, conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 m.p. și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990. Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA”, se arată în comunicatul ANAF.

Giovanni Becali, condamnat de două ori la închisoare cu executare

Giovanni Becali (70 de ani) a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”, în martie 2014, însă a ispășit doi ani și jumătate, după care a fost eliberat condiționat. Apoi, s-a întors după gratii pentru acuzația de dare de mită și a părăsit definitiv penitenciarul în mai 2018.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ