Gazul oprit în Codlea! Defecțiune la magistrală!

3
1.701 vizualizari
views

DSC_0101 (Copy)

Furnizarea gazului este sistată pentru locuitorii municipiului Codlea pentru remedierea unei defectiuni la magistrala de gaz. Compania Distrigaz roagă consumatorii să verifice instalațiile consumatoare pentru a nu exista riscul unor evenimente nedorite. Lucrările se realizează la intersecția str Nouă cu str Hălchiului, unde traficul este blocat.  Furnizarea gazului către populatie se va relua în cursul zilei de 13 noiembrie, orele 17:00

 

Update: orele 19:30

Conform ultimelor informatii, Distrigaz a anuntat ca daca echipele din teren nu au timpul necesar sa redeschida robinetii pana la orele 20:00, acolo unde nu au ajuns acest lucru nu va mai fi posibil decat dimineata, intrucat exista un protocol referitor la normele de protectie care obliga societatea Distrigaz sa nu livreze gaz metan in intervalul orar 20:00-8:00

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Ca deobicei populatia nu este informata din timp cu sistarea unor utilitati vitale si uneori generatoare de tragedii.
    Daca la sistarea furnizarii apei potabile nu este o ”mare” nenorocire ca nu suntem informati din timp, la gaz si curent ar trebui sa fim totusi informati cand acestea se sisteaza pentru a opri instalatiile de gaz si curent la timp.

  2. Asa ne trebuie daca am angajat niste firme de 2 lei pentru asa zisa canalizare !!!! dorel si-a facut treaba…a lovit conducta de gaz !!!…tot orasul este in stare de asediu plin de transee si de catacombe,oare stimati consilieri isi dau seama acum de nenorocirea pe care au semnat-o ca „primarii” in plen? ..vine iarna si acest teatru de razboi se poate amplifica odata cu caderea primilor fulgi,atunci sa vezi nenorociri,platitori de taxe cazuti in transeele indolentei,masini avariate ,..primul pas spre dezastru s-a facut ,urmeaza rationalizarea aerului,ca pentru apa,curent si gaz sau gasit deja formulele de rationalizare(adica lipsa) !!!!!Apropo, daca asa ceva se intampla intr-o tara cu pecete ,primarul era de mult amintire,dar la noi lasa ca merge,mai strangem cureaua,mai punem o haina si la vara cald…o sa vea intrebati ce treaba are primarul? tocmai asta-i treaba lui sa ofere siguranta si confort alegatorilor si celor care platesc taxe,alta treaba n-are…un primar nu are program de lucru,el 4 ani de zile, zi si noapte TREBUI SA FIE in comunitate.

  3. stati lejeri….asta seara nu o sa avem gaz, caldura…maine o sa ia apa…..si cand incearca sa remedieze taie si curentul!Ca oricum strada Noua e in razboi!

Comments are closed.