Gânduri de final de an, OFSD Brașov

0
1.084 vizualizari
views

Asigurarea egalității de gen în viața politică este una dintre condițiile unei societăți durabile.

Atunci când femeile sunt implicate în toate aspectele vieții politice: în administrațiile publice locale, județene, în Parlament, în Guvern, societatea este mai echilibrată, democrația fiind mai consolidată.

Să nu uităm că egalitatea dintre femei și bărbați este o valoare fundamentală a Uniunii Europene încă din 1957, când, prin Tratatul de la Roma, se stabilea principiul remunerației egale pentru muncă egală. De atunci, UE a continuat să combată discriminarea bazată pe gen, iar în prezent Europa este pentru femei unul dintre cele mai sigure și echitabile locuri din lume.

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) Brașov a demonstrat în timp, valorile și particularitățile unei echipe unite, formate din doamne reprezentative în domeniile lor de activitate, implicate în acțiuni, atât pe linie politică, dar preponderent pe linie socială, acolo unde sunt cel mai bine evidențiate, calitățile feminine: maternitatea, echilibrul familiei, educația etc.

Acum, la final de an 2019, doamnele Organizației de Femei Social Democrate Brașov, transmit tuturor brașovenilor sănătate, gânduri bune și binecuvântare alături de familii și de cei dragi!

Suntem convinse că femeile își vor consolida locurile, în anul ce vine, indiferent de domeniile în care activează. Vom lupta mereu pentru o reprezentativitate mai mare în administrațiile locale, județene și naționale, pentru ca doamnele să fie respectate și ascultate!

Un Crăciun Fericit și Un an nou cu obiective frumoase!

 

Alexandra Crivineanu,

Președinte Organizația Femeilor Social Democrate Brașov

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic