Gala pentru Supervoluntari 2011

0
1.511 vizualizari
views

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului și premiere a celor mai activi voluntari implicați în proiecte comunitare. Ca în fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondială a Voluntariatului ne oferă prilejul de a mulțumi tuturor celor care s-au implicat, în mod voluntar, în multitudinea de proiecte comunitare locale.

Organizatorul competiției este Asociația Colors, în parteneriat cu Direcțiile Județene pentru Tineret din Sibiu și Brașov și susținătorii. Voluntarii și proiectele Asociației, precum și ale partenerilor nu intră în competiție.

“Gala pentru Supervoluntari” este o competiție adresată persoanelor, indiferent de vârstă, care fac voluntariat în județele Sibiu și Brașov, organizațiilor neguvernamentale și instituțiilor publice care desfășoare proiecte cu ajutorul voluntarilor, instituțiilor școlare care desfășoară proiecte extrașcolare, firmelor care au în defășurare programe de voluntariat corporatist, precum și jurnaliștilor și bloggerilor care promovează inițiative de voluntariat.

Competiția are 2 etape: prima etapă  de primire a aplicațiilor –  se desfășoară până la data de 8 noiembrie (data poate fi prelungită, dacă organizatorii consideră necesar) și cea de-a doua etapă de jurizare, între 14 noiembrie și 25 noiembrie. Câștigătorii vor fi cunoscuți în cadrul evenimentelor de premiere din 30 noiembrie ( Brașov-Centrul Cultural Reduta ora 18.00 ) și 3 decembrie (Sibiu).

Există 15 categorii diferite. Pentru fiecare categorie se va premia un singur câștigător. Premiile vor fi oferite de Asociația Colors cu ajutorul finanțatorilor, partenerilor și sponsorilor.

Jurizarea pentru categoria “Cel mai simpatic voluntar” se face online, votul făcându-se pe pagina Asociatiei Colors de pe facebook.  Jurizarea pentru celelalte 14 categorii se face de către un juriu desemnat, ai cărui membri sunt reprezentanți ai organizatorilor, finanțatorilor și partenerilor cu experiență în promovarea voluntariatului, în funcție de un set de criterii predefinite, care iau în considerare amploarea activităților desfășurate, rezultatele cuantificabile și efectul asupra dezvoltării personale a voluntarului și asupra comunității.

Vrei să participi la Gala pentru Supervoluntari în Brașov sau Sibiu?  Solicită invitația completând formularul , până cel târziu 25 noiembrie . De asemenea daca doresti sa propui pe cineva din comunitatea ta care a promovat activitatile de voluntariat o poti face pana in data de 8 noiembrie completand formularul de inscriere , de asemenea daca aveti un prieten apropiat care lucreaza cu organizatii non-profit sau ia parte la actiuni de voluntariat si pe care doriti sa-l inscrieti la Gala pentru Supervoluntari o puteti face de asemenea cu ajutorul formularului de inscriere a „prietenilor”.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic