Furia oamenilor resimţită şi în Piaţa Sfatului din Braşov

5
1.372 vizualizari
views

Smurd Flashmob Brasov

Manifestaţia de susţinere a fostului subsecretar de stat Raed Arafat şi a SMURD-ului programată pentru 13 ianuarie, orele 19:00, s-a transformat într-o mini-revoluţie  a frustrarilor acumulate de locuitori ai Braşovului şi împrejurimi. Furia oamenilor s-a revărsat prin lozinci anti-guvernamentale şi anti-prezidenţiale, aceştia cerând demisia preşedintelui ţării. Frigul de afară nu i-a speriat pe manifestanţi, gupul acestora, în jur de 400-500, deplâsandu-se după 30 de minute din Piaţa Sfatului înspre Prefectura Braşov. Importante forţe de ordine ale jandarmeriei au asigurat zona. Până la orele 20:30 nu s-a înregistrat niciun incident.

Video Piaţa Sfatului şi Prefectura Brasov

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

 1. Stimati Codleni
  Nemultumirile oamenilor in foarte multe domenii sunt reale,dar in special in domeniul sanatatii sunt cele mai indreptatite,daca nu ai sanatate(a ta proprie si a familiei)orice tel ,vis al tau se opreste la momentul in care ai aflat ca esti bolnav(in adevaratul sens al cuvantului).
  De aceea rog toti Codlenii sa se gandeasca in primul rand la ei insasi ,la famiile lor ,la prieteni ,la oamenii care conduc firmele de unde au un castig material ,la preoti care pot in mare masura sa le dea un sfat si sa fie alaturi de ei,la profesori,invatatori unde copii lor sunt o jumatate de zi unde sunt educati,si sunt invatati sa-si respecte parintii,dar sa nu uite de SANATATE,care la acest moment este inca reperezentata la un mod mai mult decat profesionist de medicii de familie ,de cabinetele medicilor specialisti,si in ultimul rand de SPITALUL MUNICIPAL CODLEA .
  Nu trebuie sa uitam un lucru esential :SPITALUL CODLEA A FOST INCHIS DUPA RAPORTUL DOCTORULUI ARAFAT RAED CARE IN DECEMBRIE 2010 PE GENUNCHI LA HOTEL ARO A FACUT RAPORTUL DE SPECIALITATE AL COMISIEI MINISTERULUI SANATATII SA FIE INCHISE TREI SPITALE IN JUDETUL BRASOV ,DOAR PENTRU SIMPLUL MOTIV CA SUPLIMENTAND CU CATEVA AMBULANTE SMURD SE VOR REZOLVA TOATE CAZURILE DIN CELE TREI ORASE.
  CODLENI NU POT SA CRED CA SE UITA ATAT DE REPEDE ACEST LUCRU SI MAI ALES LA TOATE EMISIUNILE TELEVIZATE ARAFAT SUSTINEA DESFINTAREA SPITALULUI CODLEA,IAR REPREZENTANTII CODLENILOR ,INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA ,I-L COMBATEAU PE ARAFAT.
  AM INCERCAT SA-L CONTACTEZ TELEFONIC SA AIBA UN CUVANT PENTRU CODLENI SA EXPLICE CE SIMTE ACUM ,IN PARALEL CU SENTIMENTELE NOASTRE DIN 31 MARTIE 2011,DAR VA DATI SEAMA CA NU RASPUNDE .
  MULTE LAUDE LUI ,MULTE LAUDE ROMANILOR ,DAR VREAU CA NOI CODLENII SA AVEM LAUDE CA NE DEBARASAM DE ARAFAT SI DE ACTUALA CONDUCERE A MINISTERULUI UDMR-TRADATORI DE FEL-SI TREBUIE SA FACEM UN SISTEM DE SANATATE PROPRIU AL CODLENILOR ,FIE PE LEGEA VECHE ,FIE PE CEA NOUA.
  Rog pe toata lumea din presa scrisa ,electronica ,comentariile pe site-uri ,face book,sa tina seama ca doar noi Codlenii ne putem face un sistem real ,functional ,eficient ,in care orice locuitor sa beneficieze de servicii minime de sanatate.
  La sfarsit, Arafat avrut sa ne distruga ,Basescu face ce -l consilieaza altii,consilierul local Petrea Ioan ,a vrut urgent sa privatizeze Spitalul ,probabil avea proiectul de lege pe masa ,de aceea si-a infiintat Fundatia Pro…..,dar nu uitati exista un om alaturi de care traiesc de 25 ani si stiu ca are SANATATEA IN SANGE ,si nu va abandoneaza in acest domeniu,asistenta sociala medicala in Codlea nu va disparea ,privatizarea Spitalului Codlea se va face peste multe cadrave.
  Al dvs Marius Coste ,neregimentat politic in slujba acelora care vor sa distruga SANATATEA ,si mai ales in CODLEA

 2. Cum sa facem un sistem de sanatate propiu al codlenilor? Toate tara trebuie sa fie conectata impreuna nu se poate izola un oras singur.

  • Ati inteles bine ,propriu ,legea o permite si aceasta in functiune si alta care va veni ,pentru ca pentru aceste spitale in localitati mici unde sunt sub administratia locala , Consiliul Local decide forma si sustine acea forma de organizare ,financiar dpv administrativ iar serviciile se platesc de catre csa in general.
   Propriu,se poate prin conectarea spre eficienta a cabinetelor de familie,medici specialisti(in lucru acum si amintesc ca doar acum este posibil sub CL ,nu cand a fost sub minister ,salvare(care ar fi normal sa revina in acel areal ) ,farmacii(spitalul dispune de una si poate desrvi fara profit , totul in folosul locuitorilor si al celor din imprejurimi .
   Acesti din urma pot cere consiliilor locale sa participe la bugetul spitalului Codlea cu o cota din bugetul local.
   Propriu este si acum ,proprietar este Primaria si decident Consiliul Local si nici intr-un caz nu privatizat catre terti ,unde decidentul nu este entitatea locala,unde reprezentantii sunt alesi de noi.
   Va stau la dispozitie si cu alte amanunte ,pe care nu pot sa vi le dau aici intr-un simplu comentariu,pe care se pare dupa nr de telefoane primit,a fost citit(ma refer la cel anterior )si este foarte apreciat.
   Cred ca doar cei care la un moment dat vedeau un srl la Primarie la care ei sa fie administratori poate se vor simti lezati ,dar mai au o sansa de reabilitare ,demisia din consiliul local pana nu le vine iarasi dorinta de inavutire pe seama sanatatii Codlenilor ,si chiar de ce nu din consiliul de administratie(de onoare) al acestei unitati ,unde mai au tupeul sa se prezinte ,cu toate ca stiu foarte bine care le sunt intentiile inca(pana nu se retrag din acea fundatie ca membru,si tin sa mentionez ca pe ceilalti membrii ii cunosc de cand sunt in Codlea si nu pot sa-mi explic asocierea).
   Al dvs Marius Coste

   • Da asa merge. Eu m-am gandit ca tu referi ca toate codlea sa iasa csa si sa faca totul singur. Asa ceva nu ar merge. Dar asa o organisare clar asta merge. Dar nu prea vad vointa de o schimbare la lume.

Comments are closed.