Fotbal: Liga a IV-a Brașov la sfârșitul etapei a 14-a

0
3.470 vizualizari
views

Sâmbătă, 18 martie 2017, a debutat returul din Liga IV-a a județului Brașov cu jocurile contând pentru etapa cu numarul 14. A fost din nou, așa cum am fost obișnuiți, o etapă cu multe goluri, cu rezultate mai mult sau mai puțin normale conform calculelor hârtiei, o etapă în care avertismentele roșii n-au lipsit, motivele pentru care au fost uneori arătate jucătorilor fiind stupide… Dar iată ce s-a întâmplat în cele 6 jocuri programate:

A.S. F.C. Precizia Săcele – C.S. Inter Cristian   2-1

Au marcat: Manea (9) si Szabo (81), respective Nazare (79)

Ciorbea Robert a fost central la acest joc, asistat la cele doua tuse de Gabriel-Andrei Boncz si Sergiu Lucaci, observati de George Mihala, toti patru din Brasov.

In partida juniorilor, un sec 15-0 pentru campionii entitre… !

A.F.C.S. Carpaţi Berivoi – A.S. Aripile Braşov   2-1

Au marcat: Negru (6) si Leanca (35), respective Delcea (44)

Eliminati: Grigorasi de la gazde in minutul 80 pentru doua avertismente, respectiv Vlad Delcea de la oaspeti care loveste si rupe steagul de la coltul terenului, dupa finalul jocului, centralul Mihai-Alexandru Kiuta aratandu-i al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu.

Au arbitrat in acest joc, Mihai-Alexandru Kiuta din Brasov la centru, la cele doua linii, Constantin Cantemir si Cosmin Toca, ambii din Fagaras, tot din Fagaras fiind si observatorul  Constantin Gherghe.

In partida echipelor de juniori, 3-1.

A.C.S. Steagu Rosu Brasov – A.C.S.M. Codlea   0-7

Au marcat: David (9) Ciocan (39) autogol, Pasare (66,68,82,86), Popa (70)

Brasoveanul Dumitru-Robert Mormeci a fost central l acest joc, acesta fiind asistat la cele doua linii de fagarasenii Daniel-Mihai Bortan si Alexandru Paraschiv, observator, Lucian Maiereanu din Brasov.

1-2 in partida juniorilor

A.C.S.Prietenii Rupea – A.S. Olimpic Voila   1-2

Au marcat: Demeter (15), respective Veconi (57) si Trifan (71)

In minutul 77, Demeter de la gazde vede al doilea galben si este trimis la cabine, ca si Coconete de la oaspeti care loveste un adversar care la provocat.

O brigada brasoveana a arbitrat acest joc, Rares-Andrei Padurariu la centru, Andrei Pavel-Cojocaru si  Claudiu Osmache la linii, observatot de joc, tot din Brasov, Ion Iosim.

La juniori s-au impus gazdele cu 2-1.

A.S. Viitorul Ghimbav 2014 – A.C.S. Hălchiu 2013   5-1

Au marcat: Varlan (3,34,82), Feraru (59), Apetrei (71), respectiv Cojocaru (56-din 11m)

Octavian Ciucanu din Brasov a fost central la acest joc, ajutat de la cele doua margini de Bogdan-Ioan Dragos din Fagaras si Dan-Lucian Ilies din Brasov, observatory din partea AJFBV, Vilmos Szasz din Brasov.

In partida juniorilor s-au impus oaspetii cu 2-4 !

A.S.F. Zărneşti – C.S. Chimia Orasul Victoria   1-1

Au marcat: Lautaru (28), respective David (64)

O brigada brasoveana a condus acest joc, Alin Greavu la centru, ajutat la cele doua tuse de Claudiu Schiopet si Razvan Polexe, observati din tribune de Ion Floricel din partea AJFBV.

In partida echipelor de juniori, s-au impus gazdele cu 2-0.

Echipa A.S. Cetatea Rupea – Homorod a avut etapa libera.

Vezi clasamentul pe sportmacsimsiemotie.ro

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic