Fostul ministru de Finanțe s-a predat autorităților din Italia. Are de executat o pedeapsă de șase ani de închisoare

0
64 vizualizari
views

Darius Vâlcov, fostul ministru de Finanțe, s-a predat autorităților din Italia, din localitatea Portici, provincia Napoli din Campania.

Darius Vâlcov fusese dat în urmărire la nivel internațional, după ce autoritățile din România au emis mandat de arestare european.

Darius Vâlcov are de executat o pedeapsă de șase ani de închisoare într-un dosar în care e acuzat de trafic de influență și spălare de bani.

Împotriva celui în cauză, Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.1/02.05.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi spălare a banilor”, se arată pe site-ul Poliţiei Române, secţiunea „Persoane urmărite”.

Darius Vâlcov apare cu domiciliul în Slatina, judeţul Olt, însă ultimele informaţii arătau că acesta ar fi plecat de ceva vreme în Italia.

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat marți pe fostul ministru de Finanțe, Darius Vâlcov, la 6 ani de închisoare în ”dosarul tablourilor”. Sentința e definitivă.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic