Filme care apar în cinematografe și pe Netflix în 2024. Iată care sunt cele mai așteptate producții ale anului

0
659 vizualizari
views

În 2024 se anunță lansarea câtorva filme mult așteptate în cinematografe.

Cinefilii așteaptă cu sufletul la gură să-și vadă actorii preferați.

Filme care se lansează în cinema în 2024:

În perioada premergătoare celui de-al Doilea Război Mondial, Nicholas Winton a contribuit la salvarea vieţilor a sute de copii, majoritatea evrei. El a organizat o serie de călătorii cu trenul pentru ca aceştia să poată scăpa din Cehoslovacia ocupată şi să ajungă în Regatul Unit. Filmul prezintă în detaliu munca sa eroică de la sfârşitul anilor 1930, precum şi reflecţiile sale de mai târziu, când povestea sa neştiută a fost dezvăluită publicului în cadrul emisiunii „That’s Life” de pe BBC One, în 1988. Johnny Flynn şi Sir Anthony Hopkins îi interpretează pe Winton cel tânăr şi pe cel bătrân.

Mean Girls

Au fost făcute mai multe adaptări în ultimii ani, iar acum va apărea o comedie muzicală regizată de Samantha Jayne și Arturo Perez Jr, fiind debutul lor în regie. Scenariul îi aparține Tinei Fey.

The Color Purple

Aceasta este cea de-a doua adaptare a romanului lui Alice Walker şi este o versiune pentru marele ecran a musicalului de succes de pe Broadway. Povestea unei tinere afro-americane crescute în Georgia rurală în anii 1900 o are ca protagonistă pe Fantasia Barrino în rolul personajului central Celie, alături de Taraji P Henson şi Danielle Brooks. Steven Spielberg, care a regizat prima versiune cinematografică, revine aici în calitate de producător, alături de Quincy Jones şi Oprah Winfrey. Winfrey, pe atunci relativ necunoscută, a jucat în originalul din 1985.

The Zone of Interest

Zona de interes este un film de dramă istorică din 2023, scris și regizat de Jonathan Glazer, bazat liber pe romanul cu același nume din 2014 al lui Martin Amis.

Bob Marley: One Love

Tot în 2024 apare și filmul biografic despre cântărețul raggae Bob Marley. E prezentată povestea lui impresionantă de viață, atât despre familie și chestiuni din sfera personală, cât și despre cariera muzicală.

Dune, partea a doua

Trebuia să se lanseze în 2023, dar a fost amânat din cauza grevelor de la Hollywood. Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea.

Back to Black

E un film biografic despre viața și cariera lui Amy Winehouse, considerată a fi una dintre cele mai mari talente ale Marii Britanii. Acest film biografic este regizat de Sam Taylor-Johnson şi o are în rolul lui Winehouse pe Marisa Abela. Producătorii filmului promit că pelicula va pune în valoare „geniul extraordinar, creativitatea şi onestitatea” lui Winehouse.

The Fall Guy

Ryan Gosling va prelua rolul principal într-un film inspirat de clasicul serial de televiziune din anii 1980, în care Lee Majors a jucat rolul cascadorului şi vânătorului de recompense Colt Seavers. Seavers încearcă să descâlcească o conspiraţie complexă după un accident care aproape că i-a pus capăt carierei.

Furiosa: A Mad Max Saga

E continuarea seriei de filme Mad Max, regizate de George Miller. Aceasta este povestea războinicei Furiosa, dinainte de a face echipă cu Mad Max în filmul anterior, Fury Road. Precedentul film „Max, Fury Road”, a fost al patrulea. În el au jucat Tom Hardy şi Charlize Theron şi a câştigat şase premii Oscar. Această a cincea vizită în lumea lui Mad Max este un prequel centrat pe personajul lui Theron, Furiosa, şi o are ca protagonistă pe Anya Taylor-Joy în rolul personajului său anterior.

Deadpool 3

Poate unul dintre cele mai așteptate filme din 2024 este partea a treia din Deadpool. În această continuare încă nenominalizată, Ryan Reynolds revine în rolul lui Deadpool şi i se alătură Hugh Jackman, care reia rolul lui Wolverine din seria „X-Men”.

Venom 3

Un alt film super așteptat de fanii Marvel e a treia parte din Venom. Îl are în centrul acțiunii tot pe Eddie Brock, un jurnalist e investigaţii tenace al cărui corp găzduieşte şi o formă de viaţă extraterestră simbiotică, interpretat de Tom Hardy.

Filme care apar pe Netflix în 2024

Filme și documentare

Bien dans son assiette : La preuve par deux (01/01)

Escroci criptografici (01/01) (04/01)

Efectul văduvei (05/01)

En plein vol (12/01)

Șaizeci de minute (19/01)

Mi soledad tiene alas (19/01)

Seriale și programe

Dublă capcană (01/01)

Frații Soare (04/01)

Creatura din Kyŏngsŏng : Partea 2 (05/01)

Încrederea : neîncrederea este la ordinea zilei (10/01)

Break Point : Sezonul 2 (10/01)

Sonic Prime: Sezonul 3 (11/01)

Băiatul și universul (11/01)

Dragostea este oarbă: Suedia (12/01)

Maboroshi (15/01)

End of the Line (17/01)

Povești de dragoste și autism: Sezonul 2 (19/01)

Captivarea regelui (20/01)

Narval ou presque: Sezonul 2 (22/01)

Șase națiuni: În contact (24/01)

Queer Eye: Sezonul 8 (24/01)

Griselda (25/01)

Stăpânii universului: Revoluția (25/01)

Doctor Slump (27/01)

Baby Bandito (31/01)

Cele șapte păcate de moarte: Cei patru cavaleri ai Apocalipsei: Partea 1 (31/01)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ