Ferestre sparte, săbii și teroare într-un cartier din Codlea

0
8.756 vizualizari
views

O familie din Codlea, cartierul Mălin, a fost atacată în plină noapte în propria casă, de un vecin răzbunător. Acesta a ales să își facă dreptate aruncând în ferestrele casei cu sticle goale de bere și bolovani. Familia terorizată povestește că vecinul a scos și o sabie pe care a înfipt-o în poartă, apoi a intrat peste ei și i-a amenințat.

Femeia se afla acasă cu cei doi copii minori, singură. S-a dus până la magazinul de alimente cu 5 case mai jos să cumpere ceva, iar vecinul a văzut-o și s-a înfuriat pentru că, spune femeia, o perioadă făcuse cumpărăturile de la magazinul acestuia, pe datorie. Dar și-a plătit datoria. Vecinul răzbunător și-a ieșit din minți pentru că, acum când are bani, femeia se duce la celălalt magazin.

Femeia s-a speriat foarte tare când au început să zboare sticlele prin geam și a sunat la 112. Atacatorul este cunoscut ca fiind un individ recalcitrant, spun ceilalți vecini de pe strada Mesteacănului din Mălin, care face legea prin cartier și de care nu are nimeni curaj să se ia.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale poliției naționale din Codlea, dar și poliție locală, pentru a calma spiritele. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Nu au fost reținute persoane.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic