Evenimentul cultural ,,Onoare vârstnicilor”

4
1.594 vizualizari
views

Consiliul Local, Primăria Municipiului Codlea, Casa de Cultură, Asociația Veteranilor de Război și Sindicatul Pensionarilor Codlea organizează duminică, 30 septembrie 2012, evenimentul cultural ,,Onoare vârstnicilor”.

Aflată la cea de a X – a ediție, manifestarea este organizată cu ocazia zilei internaționale a pensionarilor.

Toți pensionarii din orașul Codlea sunt așteptați la Casa de Cultură.

Intrarea este liberă!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. haideti sa va spun o ceva (dragi REPORTERI-AMATORI):
    de ziua „onoare varstnicilor” … mama mea (pesionara) si vecina mamei mele (pensionara) … dei hai sa le spunem doua doamen in varsta, s-au dus la spectacol, ca sa fie sigure ca au un loc au mers ceva mai devreme de inceperea festivitatii si au ocupat un loc „la interval” … putin inaintea inceperi festivitatii, vine reporterul-amator OS si le ridica in picioare ca locurile pe care stau dansekle sunt ocupate pt reporteri!!! Sa-ti fie rusine OS! sau te-ai gandit ca de Onoare Varstnicilor asa se procedeaza? Daca vroiai un loc pt Filmarile Reporterilor-Amatori, trebuia sa te duci din timp sa scri un bilet pe scaune ca sunt ocupate si sa nu ricici in picioare doamen care ti-ar putea fii si mame si bunici … daca eram acolo iti rupeam picioarele, Magarule! … dar se intalneste munte cu munte dapai eu cu tine!!!

    • Multumesc, Horatiu! Lucrurile nu sunt asa cum le prezinti tu, dar ce mai conteaza ca le-am rugat pe doamne sa se mute din cauza faptului ca nu vor avea vizibilitatea, in fata acestora fiind deja montata camera de filmat pe trepied? Intentia mea nu a fost sa ofensez, cum de altfel au si inteles acest lucru.

  2. ba da! sunt chiar asa cum le preziont eu … iar tu incerci acum sa o scalzi … trebuia sa ocupi tu locurile pt Reporterii-amatori si nu trebuia sa ridici doamnele de pe scaune.

Comments are closed.