Eveniment sportiv internațional la Codlea în perioada 12-13 decembrie

0
1.116 vizualizari
views

În perioada 12-13 decembrie 2015, la Casa De Cultură a municipiului Codlea se va desfășura *CODLEA POWER CUP*, Skandenberg & Bench Press. Așa cum ne-a obișnuit și la celelalte ediții, va asigura logistica și arbitrajul Asociația Română de Skandenberg Braț de Fier, un parteneriat de succes cu Asociația Club Sportiv Power Gym Codlea care se va ocupa de buna organizare a competițiilor prin persoana lui Vlad Dan și Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei devenită în mod tradițional partener media prin Codlea Info

Evident, un suport consistent este asigurat de administrația locală, Primăria Codlea și Consiliul Local, alături de Clubul Sportiv Municipal și Casa de Cultură.  Și în acest an și-au anunțat susținerea foarte mulți sponsori.

sponsori
Regulamentul competitiei de BENCH PRESS : 

Fiecare participant trebuie sa prezinte la inscriere cartea de identitate! Cei care nu au implinit varsta de 18 ani sunt acceptati in competitie doar cu acordul scris al parintilor. 
La inscrierea in concurs, sportivii vor da o declaratie pe propria raspundere ca sunt apti pentru efort fizic. Fiecare participant este responsabil pentru eventualele accidentari intervenite in urma competitiei daca acestea tin de manevrarea incorecta a greutatilor. 

1. Categorii de greutate: 

a. -75 kg 
b. -85 kg 
c. -95 kg
d. -105 kg 
e. +105 kg 
OPEN REPETARI
OPEN MAXIMAL
poza event

casa de cultura
Casa de Cultură Codlea
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic