Erwin Albu suspendat din funcția de președinte al Fundației Rafael

6
1.416 vizualizari
views

Erwin Albu a fost suspendat și este la un pas să fie demis din funcția de președinte al Fundației Rafael, în urma deciziei consiliului director al fundației, consiliu care s-a întrunit în după-amiaza zilei de 20 noiembrie 2012. Decizia unanimă a consiliului a avut în vedere cel mai probabil ineficiența fostului președinte în promovarea intereselor beneficiarilor fundației cât și lipsa de interes a lui Erwin Albu în ce privește stabilirea unor bune legături între fundație și instituțiile de resort. Totodată, se pot specula și implicațiile politice ale președintelui suspendat, urmare a comunicatului oficial de pe site-ul fundației.

Astăzi a avut loc ședința Consiliului de Administrație al Fundatiei Rafael. S-au hotărât următoarele:
1. Fundația NU va fi implicată în NICI o acțiune politică, atât în campania asta electorală, cât și pe viitor.
2. Suspendarea Președintelui Fundației, Erwin Albu până la următoarea ședință (27.11.2012) și numirea lui Dorin Șaramet ca Președinte Interimar. Toate sarcinile Fundației au fost preluate de către Președintele interimar: tel 0726746351. Emailuri pe adresa Fundatiei sau mesaje aici.
Asiguram pe toata lumea că , împreună cu partea olandeză, autoritățile locale și toți cei care doresc binele acestor minunați oameni, vom continua munca la Fundație.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. Cat il mai muscati pe Erwin?De unde atata rautate asupra acestui cetatea?credeti ca dormiti mai bine?am tot respectul pentru primarul acestui oras,dar voi il atrageti in tot felul de dispute fara rost…

  2. Sa lase copiii in pace si sa nu se mai foloseasca de imaginea lor pt jocurile politice murdare. Prostii suntem noi cu frica de Dumnezeu care facem donatii. Sa il dea afara definitiv din fundatie. Albu e cunoscut ca scandalagiu iar Rafele are nevoe de liniste

  3. Am aflat pe surse ca Erwin Albu a avut intrevederi cu reprezentantii unor formatiuni politice pentru a facilita acestora asocierea in asa-zisele acte de caritatea in perioada campaniei electorale, care sa dea bine la public. Nu este de mirare ca in comunicatul de presa in care presedintele fundatiei a fost suspendat se specifica faptul ca fundatia nu se va implica in politic. Trist este faptul ca, stiindu-se cu musca pe caciula si fiind compromis, vulnerabil si santajabil, ar fi putut sa se autosuspende sau sa renunte sa mai fie presedinte tocmai pentru a face un bine acelor beneficiari. Lucru care nu s-a intamplat. Felicitari consiliului director pentru initiativa!

  4. Si de unde stiu membrii fundatiei ce fel de discutii a avut Erwin Albu cu acele persoane din politica? Erwin Albu a recunoscut ca este curtat de mai multe partide politice. De ce nu as crede ca mina lunga a interesului personal nu a intrat si in aceasta fundatie, ca in multe altele?

    • Poate ca ai dreptate, Silviu, mai stii?! Sau poate nu… Daca acei oameni ar aduce probe, ar conta? Subiectul este vechi, iar Erwin Albu a fost demis intre timp.

Comments are closed.