Erwin Albu s-a apucat de treabă dis-de-dimineață!

0
3.034 vizualizari
views

Noul viceprimar al Municipiului Codlea s-a apucat de treabă dis-de-dimineață. După ce în ședința Consiliului Local a fost desemnat consilierul cu atribuțiuni de viceprimar, iar viceprimarul Mihai Cîmpeanu a preluat atribuțiunile de primar al orașului, Erwin Albu și-a luat postul în serios.

 

”Bună dimineața, Codlea!
Să facem treabă.

Începând cu 27.05.2019 am preluat atribuțiunile de viceprimar în calitate de consilier local al Alianței Uniunea Pentru Codlea+Forumul German cu susținerea PNL Codlea, în urma demisiei primarului liberal Muntean Catalin George .


În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, un cetățean a adus problema ierbii netăiate de pe strada sa. Are dreptate și o cunoaștem cu toții, aceasta este situația reală cu spațiile verzi în Codlea în acest moment.
I-am promis că a doua zi la ora 6 dimineața mă voi prezenta cu o soluție de avarie. Iat-o, după o oră de muncă.

Cauza principală a netăierii este intarzierea adoptarii bugetului anul acesta de la Bucuresti și în consecință și la Codlea, conform executivului. 
Daca mai sunt si alte cauze le voi afla din noua postură in curând, cu susținerea consilierilor locali, după o analiză mai atentă zilele acestea a tuturor factorilor responsabili.”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic