Erwin Albu despre vizita oficială în Remseck am Neckar

0
1.922 vizualizari
views

Zilele trecute, consilierul local Erwin Albu s-a aflat în Germania, la Remseck am Neckar, într-o vizită oficială în care a reprezentat comunitatea codleană, respectiv administrația publică locală. Consilierul a prezentat părții germane un material realizat de Centrul de Informare și Promovare Turistică. Vizita este parte din demersurile făcute de administrația locală și primarul Cătălin Muntean, în vederea înfrățirii celor două localități. Înfrățirea are la bază susținerea reciprocă, schimbul cultural și promovarea socio-economică.

”Am dus și un mesaj din partea primarului municipiului Codlea, că-mi place, că nu-mi place, domnul Cătălin Muntean este primar și am dus un mesaj al instituției ”...

Reacția consilierului vine cel mai probabil urmare a criticilor apărute pe rețelele de socializare în care acestuia i se reproșează că nu mai face opoziție ca și până acum și că, într-un fel sau altul, ar fi trădat bătând palma cu primarul Cătălin Muntean.

Adevărul este că Erwin Albu este de departe cel mai în măsură consilier să ne reprezinte interesele în relația cu Germania. Calitățile și abilitățile sale, faptul că vorbește fluent limba germană, îl recomandă cu prisosință. Alegerea sa a fost una practică. Consilierul a specificat că va continua să facă acest lucru, fiind acțiuni în beneficiul cetățenilor.

Erwin Albu în ședinta CL Codlea – INFO1TV

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic