Elevii din Codlea vor avea cursuri exclusiv dimineața!

0
1.697 vizualizari
views

De 40 ani au existat clase de elevi care au făcut cursuri după-amiază, din cauza numărului mare de elevi înscriși, dar și a faptului că în toți acești ani nu s-a investit în creșterea instituțiilor de învățământ prin construirea de noi săli de clasă. Situația a intrat în atenția administrației locale, care vrea să construiască 8 săli de clasă în vechea centrală termică de la Școala Gimnazială 3 și să mansardeze clădirea Liceului Teoretic Ioan Pascu, din parcul cu soare, cea în care învață acum elevii din ciclul gimnazial.

Acest lucru va permite ca orele de curs să se desfășoare în viitorul apropiat exclusiv dimineața, informează primarul municipiului Codlea pe pagina oficială de facebook, care mai spune că ar fi o premieră pentru învățământul de la Codlea.

Cătălin Muntean face și o scurtă retrospectivă a învățământului din ultimii 4 ani și spune că, din toamnă, elevii de clasa 0 vor beneficia de primul ghiozdan gratuit, acesta fiind un proiect aprobat de consiliul local, prin care cei mai mici elevi vor primi un ghiozdan cu cele necesare în clasa 0.

Mai multe informații pe pagina oficială de facebook:

https://www.facebook.com/Catalin.GeorgeMuntean/

codleaScoala3Codlea

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic