Elevi și dascăli din Codlea, de care suntem mândri!

0
5.189 vizualizari
views

Educația și-a pus întotdeauna amprenta asupra generațiilor de elevi din școlile codlene, școli de pe băncile cărora copiii au prins aripi și au devenit oameni mari. Dascălul, cel care i-a ajutat să zboare, are un aport aparte în tot acest proces de plămădire a valorilor noastre. Simplu și frumos.

Aducem în atenția opiniei publice trei dintre acești copii, care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele de profil, faza județeană, pregătiți de profesorul Gheorghe Cutieru, cadru didactic la Liceul Teoretic Ioan Pascu.

Munteanu Teodora este elevă în clasa a IX-a și a obținut Locul 1 media 9.60 la Olimpiadă, faza pe județ, pe disciplina ”Logică, argumentare și comunicare”, calificându-se pentru faza națională.

Samoilă Ioana, elevă a aceluiași liceu, a obținut Locul 3 cu media 9.25 la disciplina PSIHOLOGIE și posibilă calificare la faza națională.

Enache Robert a obținut Locul 2 la faza județeană din cadrul Olimpiadei, pe disciplina ECONOMIE.

Cu siguranță, cei trei împart bucuria cu modestul profesor Cutieru Gheorghe, cu școala și cu cei dragi. Felicitări și din partea noastră, avem nevoie de astfel de exemple!

Ioana Samoilă
Robert Enache
Teodora Munteanu
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic