Educație pentru sănătate sexuală. Campanie desfășurată la LTC

0
755 vizualizari
views

22 Martie 2013 a fost declaratã, simbolic, ZI DE DOLIU NAŢIONAL, în memoria celor peste 20 de milioane de copii ce nu au apucat sã se nascã, ucişi prin avort şi contracepţie.

Elevii din clasele a XI-a de la Liceul Teoretic Codlea, coordonaţi de doamna profesoarã Magdalena Rãtan participã la proiectul Educaţie pentru sãnãtate sexualã, promovat de Asociaţia Pro Vita Christiana ,,Sfậnta Ecaterina” şi A.S.C.O.R. Braşov. ,, Prin activitãţile organizate, dorim o educare a tinerei generaţii asupra avortului. Romậnia este pe primul loc între ţãrile UE în privinţa numãrului de avorturi: 883,37 avorturi la 1000 de copii nãscuţi vii.

Peste 8 milioane de copii, conform datelor oficiale, au fost victime ale avortului, începậnd din anul 1990 şi pậnã în prezent. Din punct de vedere creştin, avortul eset o crimã groaznicã asupra unei fiinţe care nu se poate apãra, un pãcat împotriva unui dar al lui Dumnezeu, copilul. Pe parcursul derulãrii proiectului elevii vor avea la dispoziţie materiale informative pe suport de hậrtie, dar şi electronice, vom organiza dezbateri. În data de 23 martie se desfãşoarã, în Municipiul Braşov, Marşul pentru Viaţã, pentru afirmarea dreptului la viaţã al fiecãrui om, începậnd din momentul concepţiei.”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic