După luni întregi de austeritate, orașul Ghimbav iese din scenariul roșu

0
1.363 vizualizari
views

Orașul Ghimbav iese din scenariul roșu! Vești bune pentru ghimbășeni..

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 38/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile în unitățile administrativ-teritoriale Ghimbav și Hărman, care prevede următoarele:
„Art.1 Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 sub valoarea de 3/1000 de locuitori, în unitățile administrativ-teritoriale Ghimbav și Hărman se vor aplica prevederile H.G. nr. 35 din 10.02.2021 pentru rata de incidență corespunzătoare.
Art.2 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Ghimbav și Hărman vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.
Art.3 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Ghimbav și Hărman vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic